VOLEYBOL DA “ÇİFTE ŞAMPİYONLUK”

VOLEYBOL DA “ÇİFTE ŞAMPİYONLUK”

VOLEYBOL DA “ÇİFTE ŞAMPİYONLUK”YILDIRIM BEYAZIT ANADOLU LİSESİ’NİN…

    Şuayip YAMAN

2016 Yılı Okul Sporları “Genç Kızlar- Genç Erkekler Voleybol Turnuvası” sona erdi. Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi iki kategoride de şampiyon oldu.  

İlçemizde faaliyet gösteren 7 lisenin kız, 4 lisenin de erkek takımıyla katıldığı Voleybol Turnuvası’ n da takımlar toplam 132 öğrenci ile mücadele etti.

GENÇ KIZLAR kategorisinde mücadele eden takımlar:

  1. Meliha Hasanali Bostan Fen Lisesi
  2. Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  3. Özel Yükselen Anadolu Lisesi
  4. Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi
  5. Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi
  6. Çubuk Anadolu Lisesi
  7. Yunus Emre Anadolu Lisesi

Tek Devreli Lig usulüne göre yapılan müsabakalar sonucu GENÇ KIZLAR’da:

Birinci olan Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nin kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli tarafından verildi.

İkinci olan Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Akif Bulut tarafından verildi.

Üçüncü olan Çubuk Anadolu Lisesi’nin kupa ve madalyalarını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Mollahüseyinoğlu tarafından verildi.

Dördüncü olan Yunus Emre Anadolu Lisesi’nin kupa ve madalyaları Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Özdemir tarafından verildi.

GENÇ ERKEKLER kategorisinde 4 lise takımı mücadele etti. Tek devreli Lig usulüne göre yapılan müsabakalar sonucu:

Birinci olan Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nin kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli tarafından verildi.

İkinci olan Meliha Hasanali Bostan Fen Lisesi’nin kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Akif Bulut tarafından verildi.

Üçüncü olan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Mollahüseyinoğlu tarafından verildi.

Dördüncü olan Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kupa ve madalyaları Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Özdemir tarafından verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli yaptığı kapanış konuşmada, “Turnuva’ya katılan takımların başta okul yönetimleri olmak üzere onları bu Turnuva’ya hazırlayan beden eğitimi öğretmenlerine, centilmence mücadele eden öğrencilerimize ve onları yalnız bırakmayan seyircilere ayrı ayrı teşekkür ederim. Başarılarınız daim olsun...” dedi.

Daha önceki turnuvalarda; Salon dışında ambulans, Salon içerisinde ise Sağlık personeli bulundurulur ve gerekli Emniyet tedbirleri alınırdı.

Alınan bilgiye göre; 112 ambulansı herhangi bir acil durum olduğunda görevli sağlık personeli tarafından çağırılacakmış…

Turnuva boyunca Salon’da gerekli ilk müdahaleyi yapmak için sadece bir “Sağlık personeli” vardı.

Turnuva boyunca Ambulans ve Emniyet birimlerinin de olması gerekmez miydi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.