Uluslararası Bisikletçiler Çubuk'tan Geçti

Uluslararası Bisikletçiler Çubuk'tan Geçti

Çubuk'tan Başlayan Uluslararası Ankara Bisiklet Turunun birinci etabı tamamlandı.


Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği tarafından düzenlenen turun birinci etabında mücadele eden 67 sporcu, Esenboğa Protokol Yolu Çubuk Kavşağı'ndan yola çıktı. Çubuk'tan geçip Çankırı'nın Şabanözü, Orta, Çerkeş ilçelerinde ilerleyen bisikletçiler, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine ulaştı.
Toplam 173 kilometrelik birinci etabı 4 saat 28 dakikada tamamlayan Brayan Stiven Ramirez, ilk sırayı elde etti. Oscar Miguel Sevilla Rivea, 4 saat 29 dakikayla ikinci, Joao Almeida ise 4 saat 29 dakika 2 saniyeyle üçüncü oldu.
Bisikletçileri, Çubuk ilçesinden geçerken karşılayan Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeki Metin ise sporculara başarılar diledi.
İlçe boyunca öğrencilerin ve vatandaşların, ellerinde Türk bayraklarıyla bisikletçileri karşıladığını söyleyen Metin, yarış güzergahının Çubuk'tan geçmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, 'Bisikletçiler ilçemizden geçerken, renkli ve güzel görüntüler ortaya çıkıyor. Yarışlar, çocukların bu spora ilgi duymasını sağlayacaktır. Bu nedenle çok önemsiyorum. Emeği geçenleri kutluyorum.'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum