Türkiye'nin İlk Hapkido Hakemi Diplomasını aldı

Türkiye'nin İlk Hapkido Hakemi Diplomasını aldı

Türkiye Hapkido Federasyonu 27. Antrenör ve Hakem Semineri 27-28 Haziran tarihlerinde Ankara’da Altınparkta yapıldı.

Seminere Türkiye Hapkido Federasyonu Başkanı ve Dünya Hapkido Federasyonu As Başkanı Şükrü Kınataş, Hapkido Fedarasyonu İl Temsilcileri Atama Komisyonu Başkanı Güner Nasöz, Polis Akademisi Öğretim Görevlisi Mustafa Çay, ODTÜ öğretim Görevlisi Ali Mete, Dünya Hapkido Federasyonu Hakem Kurulu Üyesi Burhan Arslan ve Türkiye"nin çeşitli illerinden gelen 27 Antrenör ve Hakem kursiyer katıldı.

Seminerle ilgili açıklama yapan Burhan Arslan”26.Hapkido Antrenör ve Hakem seminerine de biz ev sahipliği yaparak Ankara"da yapılmıştı. 27.Seminere de yine biz ev sahipliği yapıyoruz.türkiye"de Hapkido sporunu geliştirmeye çalışıyoruz. Dünya hızla gelişiyor. Türkiye"de Hapkido Federasyonu 2005 yılında kuruldu. Federasyon Başkanımız Dünya Hapkido Federasyonu As Başkanı olarak görev yapıyor. Biz burada27-28 Haziran tarihlerinde Türkiye"nin çeşitli illerinden gelen Antrenör ve hakemlerimize seminer vereceğiz. Hakem olmaya hak kazanan arkadaşlarımıza da Kore"den gelen hakemlik diplomalarını takdim edeceğiz” dedi.

TÜRKİYE"NİN İLK BAYAN HAPKİDO HAKEMİ RAZİYE AKGÜL DİPLOMASINI ALDI

Türkiye"nin İlk Hapkido hakemi olmaya hak Kazanan Taekvando ve Hapkido Antrenörü Raziye Akgül katıldığı hakemlik kursunu başarıyla tamamlayarak Türkiye"nin ilk Hapkido hakemi olma ünvanını kazandı. Raziye Akgün"e Kore"den gelen Hakemlik diplomasını Türkiye Hapkido Federasyonu Başkanı ve Dünya Hapkido Federasyonu As Başkanı Şükrü Kınataş verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.