TÜRKİYE BİRİNCİSİ’NDEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET...

TÜRKİYE BİRİNCİSİ’NDEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET...

“Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı” Türkiye Birincisi Reyhan Arpalık İlçe Milli Eğitim Müdürü’nü makamında ziyaret etti.

Şuayip YAMAN

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ‘Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'nda (5. Sınıflarda) bu yıl Türkiye Birincisi Çubuk’tan çıktı.

meb.jpg

4 Eylül 2022 tarihinde Türkiye genelinde yapılan ‘Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı’nda tüm soruları yanıtlayıp bütün testlerdeki soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan Çubuk Hayri Aslan Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Reyhan Arpalık  büyük bir başarıya imza attı.

500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Çubuk Hayri Aslan Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Reyhan Arpalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, Türkiye birincisi Reyhan Arpalık ile birlikte başarısında emeği geçen Okul Müdürü Mehmet Tekin, Müdür yardımcıları Yaşar Çalışır, Ali Çakır ile öğrencinin Sınıf Rehber öğretmeni Emine Nurhan Küllebi ve emeği geçen diğer öğretmenlerini bu başarılarından dolayı tebrik etti.

Kılıç, Reyhan Arpalık’ı tebrik ederek kendisine hediye verdi. Başarılarının devamını diledi. 

Türkiye Birincisi öğrencimiz reyhan Arapalık’ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim...     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.