Türkiye Birincisi Çubuk'tan

Türkiye Birincisi Çubuk'tan

Çubuk ilçesi sporcuları Antalya’da düzenlenen Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Türkiye Wushu Şampiyonası'nda 4 madalya kazandı.

Çubuk ilçesi sporcuları Antalya’da düzenlenen Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Türkiye Wushu Şampiyonası'nda 4 madalya kazandı.

Wushu antrenörü Halit Erdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'da yapılan şampiyonaya yaklaşık 20 sporcunun katılabilir durumda olmasına rağmen maddi imkansızlıklar nedeniyle sadece 4 sporcuyla katılabildiklerini belirtti.

Buna rağmen sporcularının tümünün performanslarıyla müsabakalara damga vurduğunu ifade eden Erdemir, şunları kaydeti:

"Ankara’da yıldızlarda Türkiye birincisi çıkaran tek takım olduk. Sporcularımızdan Onur Çelik Türkiye birincisi, Burak Yılmaz ikinci, Fahriye Erdemir ve Ali Osman Gencer ise üçüncü oldu. İnşallah bundan sonraki hedefimiz Avrupa Şampiyonası. Maddi ve manevi desteklerle oraya sporcularımızı götürebilirsek güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Biz sporcularımıza daha çok çalışarak ilçemizi, Ankara’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Tüm bu çalışmalarımızda bize destek veren fedakar ailelere sonsuz teşekkür ediyoruz." 

Erdemir, şampiyonada dereceye giren sporcuların Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.