Trabzonsporlular Çubuk'ta Eğlendi.

Trabzonsporlular Çubuk'ta Eğlendi.

Bordo mavili takımın taraftarları Çubuk ilçesinde bir restoranda şampiyonluklarını kutladı.

Trabzonspor taraftarları tarafından kurulan Bordo Mavi Taraftar Derneği'nin Ankara temsilciliği, üyelerine Çubuk'ta bulunan Yayla Karadeniz Restoranda yemek verdi. Yemeğe katılan yaklaşık 100 kişilik grup, Trabzonspor'un şampiyonluğunu erken kutladı. Yemekte horon oynayarak eğlenen taraftarlar, şampiyonluk marşları söyledi.

Yayla Karadeniz Restoranın sponsorluğunda yapılan kutlama yemeğinde konuşan bordomavi.net'in Ankara temsilcisi Altan Atalay, 1999'da kurulan taraftar derneğinin Ankara'da bugün 500 üyeye ulaştığını söyleyerek, yemeğe sadece Ankara'dan değil, diğer illerden de taraftarların katıldığını belirtti. Kültürlerini yaşatmak ve tanıtmaya da katkısı olan bu tip organizasyonları zaman zaman düzenlediklerini ifade eden Atalay, "Bugünkü etkinliğimiz şampiyonluğu kutlama etkinliği idi. Önümüzdeki hafta inşallah daha büyük bir organizasyonla bu kutlamayı tekrar yapacağız" dedi.

Yayla Karadeniz Restoranın sabi Süleyman Cici de düzenledikleri etkinlikle hem kendi kültürlerini yaşattıklarını ve tanıttıklarını hem de yaşadıkları ve ekmeğini yedikleri Çubuk'u tanıttıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.