TEÇ-SEN'den Eğitimcilere Çağrı

TEÇ-SEN'den Eğitimcilere Çağrı

Açlık sınırın'da yaşamaya son!


BÜTÜN EĞİTİM ÇALIŞANLARINA ÇAĞRI

AÇLIK SINIRINDA YAŞAMAYA SON!                                                                                                              SAAT : 12.20 HEDEF ASGARİ 1220 YTL         .

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Ankara İl
Başkanı Abdullah ÇAKIR; 13 Şubat 2008
Çarşamba günü Ankara İl Milli Eğitim
Müdürlüğünde yapılacak basın açıklamasıyla
ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TEÇ-SEN Ankara İl Başkanı Abdullah ÇAKIR; Yapmış olduğu açıklamada;
“ Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, benden önce Ankara İl Başkanlığı görevini başarıyla yürütmekte iken 8-9 Aralık 2007 tarihinde sendikamızın 1.Olağanüstü Kongresinde yapılan seçimde Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine ve Genel Sosyal İşler Başkanlığına seçilen Sayın Erdoğan YAZICI" dan boşalan TEÇ-SEN Ankara İl Başkanlığı görevine Ocak 2008 tarihi itibarıyla atanmış bulunmaktayım.Ben ve Ankara İl Yönetim kurulumuzda bulunan bütün arkadaşlarımız, Eğitim Çalışanı arkadaşlarımızın haklarını savunabilmek için tüm gücümüzle mücadele etmeye kararlıyız. Sizlerinde bildiği gibi; Bakanlıklar arasında en mağdur durumda olan ve aylık çıplak maaşından başka hiçbir yan geliri olmayan tek Bakanlık biz eğitim çalışanlarının bağlı bulunduğu Milli Eğitim Bakanlığıdır. Artık bu kötü gidişimize bir dur demek ve sesimizi gerekli yerlere duyurabilmek amacıyla Ankara İl Başkanlığımız tarafından 13 Şubat Çarşamba günü Saat 12.20" de Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde “ AÇLIK SINIRINDA YAŞAMAYA SON “, “ SAAT : 12.20 – HEDEF ASGARİ 1220 YTL “ sloganı ile basın açıklaması yapılacaktır.
Yapacağımız basın açıklamasında Genel Başkanımız Sayın Ümit DEMİREL" in yanı sıra Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimiz de hazır bulunacaklardır.
Bu nedenle, başlatmış olduğumuz hak alma mücadelesi çerçevesinde yapacağımız bu basın açıklamasına bütün eğitim çalışanı arkadaşlarımızı bekler, selam ve saygılarımı sunarım.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum