Taktir ve Teşekkürünü Götür Tatili Kap

Taktir ve Teşekkürünü Götür Tatili Kap

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Başarı sizden, tatil bizden” sloganıyla okullarında başarılı olup takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri Altınoluk Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’de bulunan tatil kamplarında yaz boyunca birer hafta süreyle ücretsiz ağır

-Haydi Durma Sende Tatile Git…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Başarı sizden, tatil bizden” sloganıyla okullarında başarılı olup takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri Altınoluk Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’de bulunan tatil kamplarında yaz boyunca birer hafta süreyle ücretsiz ağırlayacak.

Öğrenciler, gruplar halinde yaz boyunca deniz ve yeşilin tadını çıkaracak.

-Bu Fırsat Kaçmaz…

Her akşam çeşitli etkinliklerin yer aldığı ve otel konforunda hizmet veren tesislerde konaklayacak öğrenciler, gündüzleri de tarihi ve kültür gezilerine, yüzme ve eğlenceli spor aktivitelerine katılacak. Akşamları da ateş başındaki eğlenceler, amfi tiyatroda animasyon gösterileri de tatile renk katacak. Tesislerde ücretsiz konaklayan öğrenciler, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeğinin yanı sıra sınırsız çay ikramlarından yararlanacak.

Taktir ve Teşekkür alan öğrenciler, tatil boyunca eğitmenlerinin gözetiminde masa tenisi, bilardo, masa futbolu, satranç, futbol, basketbol, voleybol gibi aktiviteler yapacak. Bütün bir öğretim yılının stresini atabilecek öğrenciler, kamplarda sosyal, kültürel faaliyetler ve gezilere katılarak unutamayacakları bir tatil geçirebilecek.

-Acele Edin…

-Taktir ve Teşekkür Belgesini Büyükşehir Belediye Binası Halkla İlişkiler Bölümü’ndeki Sosyal Hizmetler bankosuna götürerek başvuru yapabilecek öğrenciler, yaz kamplarına katılabilecek.

Öğrencilerin kayıt için “2. döneme ait karne, takdir veya teşekkür belgesinin aslı ve fotokopileri, velinin ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı ile birlikte), muhtarlıklardan alacakları fakirlik ilmühaberi ve 1 fotoğrafı" götürmeleri gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi 507 18 58 - 507 15 37 numaralı telefonlardan alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.