Taekwondo Takımından Altın Vuruş

Taekwondo Takımından Altın Vuruş

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetenek kazandırma kursu taekwondo takımı istanbulda düzenlenen Türkiye-Filistin dostluk turnuvasından 16 Altın,4 Bronz madalya kazandı.

İstanbul Pendik Belediyesi tarafından 18 Temmuz pazar günü düzenlenen Türkiye-Filistin dostluk turnuvasına katılan Çubuk Taekwondo takımı 16 Altın, 4 Bronz madalya kazandı.

t2.jpg

Yücelhan Spor Kulübü Başkanı ve Antranör  Raziye ağören nezaretinde Minikler,Yıldızlar, ve Gençler kategorisinde 20 sporcuyla müsabakalara katılan Çubuk Taewondo takımı en çok Altın madalya kazanan takımlardan birisi oldu.
t4.jpg

80 Sporcusuyla Türkiye'ye gelen Filistin Taekwondo takımı ise müsabakalarda birinci oldu.Filistin Taekwondo takımının ardından ikinciliği göğüsleyen Çubuk Taekwondo takımı ise 16 Altın,4 Bronz madalya kazandı.
t1.jpg

Bu başarının çubuk'un başarısı olduğunu ifade eden Antranör Raziye Ağören şunları söyledi"Takım olarak çok iyi hazırlandık,Kaymakamımız sayın Meftun Dallı,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın M.Mansur Toprak ve Bizden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sayın Başkanımız Lokman Özden'e değerli katkılarından dolayı sporcularım adına teşekkür ediyorum.
t5.jpg

Yorucu bir yolculuğun ardından müsabakalarda sporcularımızın gösterdiği başarı tüm yorgunluğumuza değdi.Orada bizi misafir edenlere sonuz şükranlarımızı sunuyoruz.Bizi çok iyi karşıladılar,Mülki amirlerimize teşekkür ederek,bizim  vasıtamızla hediye gönderdiler"dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.