SUYA SABUNA DOKUNALIM

SUYA SABUNA DOKUNALIM

 

Çok yoğun bu sıralar kafam çok. Öyle çok düşünce hücum ediyor ki beynimin içine bazen ben bile şaşıyorum hangisini düşüneceğime

 

Bu sıralar en çok sessiz bir kıyı kasabasından yazılarımı yazıp göndermek isterim. Yani tatil yapmak, resetlenmek isterdim. Yo hatta bir süre hiç yazı bile yazmamak. Çok dolu kafam ne yapayım.

 

Belki bize ne senin kafandaki yoğunluktan diyenleriniz vardır, ee o zaman yazılarımda aksaklıklar, belki hatalar, hatta saçmalamalar olursa bundan ben sorumlu olmam o zaman.

 

Neyse biraz içimi döktüm rahatladım, medyadan öğrendiğim bazı konulara takıldı kafam. Biraz anlatayım. Birincisi, Mıchael Jackson”ın ölümünün ardından en büyük hayran topluluğu olan MJ Communıty üyesi 12 kişinin intihar ederek  hayatlarına son verdiği açıklanmış. Ne diyeyim, sizler ne derdiniz. Aklım almadı, bu nasıl bir zihniyet veya hayranlıktır. Dünyada yüzlerce ünlünün milyonlarca hayranı var. Aman ünlülerimize bir şey olmasın, dünya nüfusu azalır yoksa.

 

Yine başka bir haber, Esra Erol”u yeterince tanıdık değilmi şu son dönemlerdeki moda evlendirme programlarından birinin sunucusu, yine medyadan öğrendiğime göre, sıkı durun, program başına 200 bin TL istemiş, yani bizim eski paraya göre 200 milyar oluyor değil mi, yanılmıyorum. Şimdi bir şey yazacağım ama yazamıyorum. Esra Hanım biliyor musun bu ülkede milyonlarca insan asgari ücretle ev geçindiriyor. Çocuk okutuyor, kira veriyor, mutfak masraflarını karşılıyor, açlık sınırının çok çok altında. Yani aç yatıyor belki bir çok insan. Şimdi sen çıkmış ve hiç de aile yapımıza uymayan, inançlarımız, gelenek ve göreneklerimizle bağdaşmayan saçma sapan bir program için bölüm başına bu parayı istiyorsun. Ne diyeyim sana.  Siz ne derdiniz sevgili okurlarım. Sonunda da işten çıkarılmış. İyi olmamış mı?

 

Alın size başka bir haber daha, Deniz Seki kokain kullanmak ve başkalarına da temin etmek suçundan cezaevinde, ve 40. yaşını orada kutlayacakmış, sevenleri de cezaevi önünde pasta keseceklermiş. Vay halimize. Şunu da belirteyim ne kadar önemli bir habermiş  manşette gördüm bu haberi !!!

 

Neyse, biraz içim rahatladı, dertleştim ya biraz sizlerle. Benim şu kafa dinleme tatili başka bir bahara kaldı ama olsun. En güzel tatil içimizde yaptığımız, kendimizi dinlendirmeler değil midir? Yazdım rahatladım hatta dinlendim.

 

Biraz suya sabuna dokundum ferahladım.

 

Yazımın başında söylemiştim, aksaklıklar, hatalar hatta saçmalamalar olabilir diye. Vazgeçtim. Güzel yazı oldu değil mi?

 

srpkrdmn@hotmail.com

Bu yazı toplam 716 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar