SPOR SALONUNA ŞEHİTLER KÖŞESİ OLUŞTURULDU

SPOR SALONUNA ŞEHİTLER KÖŞESİ OLUŞTURULDU

SPOR SALONUNA ŞEHİTLER KÖŞESİ OLUŞTURULDU

 

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü judo takımının antrenörü Ahmet Koçyiğit, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan’ı ziyaret edip, öğrencilerini yetiştirmiş olduğu Çubuk İbrahim Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonuna, Çubuk ilçesinin şehitlerinin yer aldığı bir şehitler köşesi köşesini oluşturmak için talep etmiştir.

 

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği tarafından son şekliyle oluşturulan köşede, terörle mücadelede şehit olan Çubuklu şehitler ile 15 Temmuz demokrasi şehitlerinin fotoğrafları yer almıştır.

 

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: “Judo Spor Hocamız Sayın Ahmet Koçyiğit derneğimizi ziyaret edip, böyle bir düşüncesinin olduğunu belirtip ve bu konu hakkında yardımcı olmamızı istemiştir. Güzel düşüncesinden dolayı kendisini tebrik edip, kendisine her konuda yardım edeceğimizi söyleyerek elimizdeki imkânlarla bu köşeyi oluşturmuş bulunuyoruz.

 

Gençlerimize bu vatanda yaşamanın bir bedeli olduğunu ve bunun unutulmaması gerektiğini anlatmayı amaçlayarak böyle bir çalışma yaptık.

Şehitlerimiz bizlerin huzuru için canları seve seve feda ettiler. Bizler onlara layık olmak için çok çalışıp, çok okuyup, başarılı olmalıyız. Herkes kendi dalında başarılı olmalı, ülkemize altın madalyalar kazandırmalıyız, işte o zaman şehitlerimize karşı vazifemize bir nebze olsun yapmış oluruz. Başarılı sporcular ilk önce kendilerine, ailesine, vatanına ve milletine hayırlı birer evlatlar olurlar.” dedi.

 

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü judo takımının antrenörü Ahmet Koçyiğit de yapmış olduğu konuşmasında: “ Dernek Başkanı Sayın Zeki Avan’ın salonumuza, ilçemizin şehitlerinin son şekliyle resimlerinin yer aldığı bir şehitler panosunu hazırlayıp, salonumuza şehitler köşesinin oluşturmasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çocukların Süpermen ve örümcek adam gibi Amerikan uydurması sahte kahramanlara özeneceğine kendi şehitlerimizi tanısınlar, onlara özensinler, onların kahramanlıklarını dinlesinler diye şehitler köşesini oluşturmuş bulunuyoruz.” dedi.

 

Ziyaretin anısına, dernek başkanı Zeki Avan tarafından, Çubuk Belediyesi Judo Spor Hocası Ahmet Koçyiğit’te Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.