Slovakya'dan Teşekkür Belgesi

Slovakya'dan Teşekkür Belgesi

Slovakya’nın Sabinov kentinde ‘Sabinov Günleri’ adı altında düzenlenen uluslar arası festival de ‘Ülkemin Yedi Harikası’ isimli resim sergisinde Türkiye’yi ve Çubuk’u temsil en katılan Çubuk ilçesinden Yavuz Selim İlköğretim Okulu’na teşekkür belgesi veri

Slovakya"nın Sabinov kentinde "Sabinov Günleri" adı altında düzenlenen uluslar arası festival de "Ülkemin Yedi Harikası" isimli resim sergisinde Türkiye"yi ve Çubuk"u temsil en katılan Çubuk ilçesinden Yavuz Selim İlköğretim Okulu"na teşekkür belgesi verildi.
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Slovakya"nın Sabinov kentine yaptığı resmi ziyarette kendisine verilen "Teşekkür Nameyi" Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü Müslüm Demir"e ve yaptığı resim ile Türkiye"yi ve Çubuk"u Slovakya da temsil eden Kezban Yedikardeş"e verdi. Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdürü Demir"i ve öğrencisi Kezban Yedikardeş"i makamında kabul eden Başkan Özden, teşekkür nameyi verirken şunları söyledi:"" Ülkemizi ve ilçemizi AB ülkesi olan Slovakya"nın Sabinov kentinde çok güzel şekilde temsil ettikleri için Yavuz Selim İlk Öğretim Okulu Müdürümüz Sayın Müslüm Demir ve öğrencilerinden Kezban Yedikardeş"e teşekkür ediyorum. Hazırladıkları resim ve tanıtıcı broşürlerle Türkiye"yi ve ilçemizi temsil ettikleri kardeş şehir Sabinov Belediye Başkanı Ing. Peter Molčan"ın kendileri için hazırlattığı "Teşekkür nameyi" kendilerine onurla takdim ediyorum. Bende bu güzel çalışmalarından dolayı kendilerini ayrıca kutluyorum"" dedi
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"in kendilerine gösterdiği ilgi ve alakandan dolayı teşekkür eden Yavuz Selim İlk Öğretim Okul Müdürü Müslüm Demir, Çubuk için yapılacaklarda üzerlerine düşen her görevde hazır olduklarını vurguladı.
Yaptığı resim ile ilgili bilgi veren Kezban Yedikardeş,"" Okul Müdürümüz tüm öğrencileri toplayarak ülkemizin yedi harikası ile ilgili resim yapmamızı istedi. Yapılan resimin kardeş şehir Sabinov"da sergileneceğini söyledi. Tüm öğrenciler kendilerine göre yedi harika belirleyerek resim yaptılar. Ben de bu konuda kendimce ülkemin yedi harikasını belirleyerek resim yaptım. Resmimin Sabinov da birinci olması beni çok mutlu etmiştir"" şeklinde konuştu.
Yedikardeş, yedi harikasını Selimiye Camisi, Taş Köprü, Türk Baklavası, Semazenler, peri bacaları, Pamukkale ve Karagöl den oluştuğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.