Terör Mağdurları Derneğinden Ziyaret

Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Saray Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret Etti.


Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Saray Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, Merkez Müdürü Bekir Demiryılmaz'dan merkez hakkında bilgi aldılar.

Yapılan ziyaret hakkında bilgi veren Avan,'İçerisinde bulunduğumuz hafta 18 Mart Şehitleri Anma Haftası olması ve aynı zamanda Yaşlılar Haftası olması nedeniyle, yaşlı, kimsesiz ve mağdurlara hizmet veren ülkemizin önemli kuruluşlarından olan Saray Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettik. İlçemiz nüfusuna göre 58 şehit ve 23 gazisi ile Türkiye genelinde en çok şehit ve gazisi bulunan bir ilçedir. Acının ve yalnızlığın ne demek olduğunu çok iyi bildiğimiz içinde, bizim gibi yalnızlara ve kimsesizlere hizmet veren kuruluşumuzu ziyaret etmiş bulunuyoruz' dedi.

Şehitlik ve Gazilik makamının çok yüce bir makam olduğunun altını çizen Saray Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir Demiryılmaz da, yapılan ziyaretin ve ziyaretçilerin çok özel olduğunu söyleyerek, 'Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği olarak kurumumuzu ziyaret etmeniz bizleri memnun etmiştir. Bu cennet vatanımız için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, bedenin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimize geçmiş olsun diliyorum' şeklinde konuştu.

Daha sonra Dernek Başkanı Avan tarafından ziyaretin anısına, Merkez Müdürü Demiryılmaz'a, Müdür Yardımcıları Recep Keleş'e ve M. Kadri Taşlıbeyaz'a Çubuk İlçesinin şehitlerinin resimlerinin bulunduğu şehitler duvar saati ve Türk Bayrağını hediye ederek, merkezde kalan kimsesizlere de yanlarında getirmiş oldukları hediyeleri takdim ettiler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

İlkbaharın gelmesiyle Çubuk ilçesinde şifalı bitkiler pazarda
Feci kaza: Araç ikiye bölündü
Çubuk'ta 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı
Çubuk'ta Geri Dönüşüm Tesisi ve Mobilya İmalathanesinde Yangın
Çubuk’ta seyir halindeki otomobile tüfekle ateş açıldı: 1 yaralı