Suriye uyruklu kiracı, ev sahibini bıçakla yaraladı

Çubuk'ta Suriye uyruklu bir kişi tartıştığı ev sahibini bıçakladı. Polislerin yakaladığı zanlı gözaltına alındı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şehit Gazi Ali erdek Sokak üzerindeki tek katlı evde oturan ve yalnız yaşayan Suriye uyruklu Abdullah U. ile ev sahibi Fatih Dönmez arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Abdullah U, Fatih Dönmez'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesine kaldırılan Dönmez, daha sonra Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderildi. Olaya müdahale eden polis aracına zarar vererek olay yerinden kaçan zanlı, kovalamaca soncu yakalanarak gözaltına alındı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri

ÇUBUK’TA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
Çubuk'ta Motosiklet Denetimleri: 195 Araç Men Edildi
Çubuk’un Sessiz Kahramanı: Yetimlerin Abisi Gürbüz
Çubuk'ta uyuşturucu operasyonu: Şüpheli tutuklandı
Çubuk'ta korkunç kaza: Otomobil ışık direğine çarptı, sürücü yaralandı