Kaymakamlık eğitim merkezini soyan genç tutuklandı

Çubuk Kaymakamlığı'na ait olan Ankara Caddesi üzerindeki Mahalli İdareler Eğitim Merkezi'ni soyan genç hırsız tutuklandı.

Çubuk Kaymakamlığı'na ait olan Ankara Caddesi üzerindeki Mahalli İdareler Eğitim Merkezi"nden televizyon, uydu cihazı, bisiklet ve bazı beyaz eşyaları çalan 20 yaşındaki M.I., polisin sıkı takibi sonucu 3 gün sonra yakalandı.

Çaldığı eşyalarla birlikte yakalanan zanlı M.I., Çubuk Adliyesi"nde çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Çubuk Mahalli İdareler Eğitim Merkezi"nden çalınan eşyaların tamamı polis tarafından Kaymakamlığa teslim edildi. Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Emniyet Müdürü Ali Sinop ile ekibine teşekkür etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Hayat Haberleri

Çubuk'ta kar yağışı etkili oldu
Çubuk Karagöl’de Kış Masalı: Göl Buz Tuttu, Doğa Sessizliğe Büründü
Duş Alırken Sıcak Su Gelene Kadar 10 Litre Temiz Su Boşa Akıyor
ÇUBUK’TA DOĞAYLA ORTAK YAŞAM
Çubuk’ta Yoğun Sis Kazaları Beraberinde Getirdi: 5 Yaralı