Barbaros Mahallesi Sultan Ahmet caddesindeki evini yangında kaybeden Hasan Gölcük'e Kızılay Çubuk Şubesi Ev eşyası yardımında bulundu.
Eşyaları aileye teslim eden Kızılay Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç, ''Burada çıkan yangın sonucu bir ailenin evi ve eşyaları kül oldu. Durumu öğrendiğimizde biz de neler yapabiliriz diye kendileri ile görüştük. Üstlerindeki kıyafetler dışında her şeyleri yanmıştı. Ankara AFOM'dan istediğimiz ev eşyaları geldi. Biz de ihtiyaç sahibine teslim ediyoruz. Bundan sonra normal hayatlarına dönünceye kadar gerekli yardımları yapacağız'' dedi.
Hasan Gölcük de kendilerine sahip çıkanlara teşekkür etti. Gölcük evinin onarımı da Hasan Gölcük'ün iş arkadaşlarının başlattığı yardıma katılan hayırseverler tarafından yapılmıştı.
Evi yanan aileye Kızılay yardımı
Çubuk'ta evlerini yangında kaybeden aileye Kızılay, yardım elini uzattı.
İlk yorum yazan siz olun
Hayat Haberleri
Çubuk'ta üreticiler şükür duası yaptı
Çubuk'taki kardeş cinayetiyle ilgili baba ve iki oğlu tutuklandı
Çubuk’ta Aile Dramı: Tartışma Cinayetle Bitti
Çubuk’ta gizemli ölüm: Arabada ölü bulundu
Çubuk'ta kar yağışı etkili oldu