Engelli Vatandaşa Tekerlekli Akülü Sandalye

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, kendisinden akülü tekerlekli sandalye isteyen engelli vatandaşı sevindirdi.

 

Belediye Başkanı Lokman Özden, 6. Uluslararası Çubuk Kültür Festivalinde Belediye standına gelerek kendisinden tekerlekli sandalye isteyen 76 yaşındaki Ahmet Bostan’ın isteğini yerine getirdi.

 

Yardıma muhtaç ve engelli vatandaşlara yönelik yaptığı yardımlara devam eden Başkan Özden,  festival de kendisinden istenen talebi yerine getirerek, akülü tekerlekli sandalyesi hediye edilen 45 yıldır tek ayakla yaşayan Ahmet Bostan’ın sevinci gözlerinden okundu. Kırk beş yıldır tek ayak ile yaşadığını ve yaşı ilerledikçe yürümekte zorlandığını söyleyen Bostan, günlük yaşamında çok zorlandığı için belediye başkanına başvurduğunu belirterek,’’Sağ olsun Çubuk Belediye Başkanımız Lokman Özden benim derdimi dinledi. Yardımcı olacağını söyledi ve çok geçmeden bu günde verdiği sözü yerine getirdi. Benim için en büyük kolaylık olan sandalyeyi hediye etti. Hem de istediğim bir markayı bana aldı. Bundan sonraki yaşantım biraz daha kolaylaşacak. Ayrıca benimle yakından ilgilenen eşim akülü sandalyeye daha çok sevinecek. Onun da işi hafifleyecek’’dedi.

 

Sandalyeyi test eden Bostan ile yakından ilgilenen Başkan Özden, sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirmeye çalıştıklarını ve bu nedenle de engelli vatandaşların da her türlü sorunlarıyla imkanları ölçüsünde yakından ilgilendiklerini ifade etti. Bostan’a belediyeye bolca dua etmesini de isteyen Başkan Özden,’’Engelli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel etkilerine desteğimizin yanı sıra ihtiyacı olanlara da bu tip yardımlarda bulunuyoruz. İstiyoruz ki engelli kardeşlerimiz akülü tekerlekli sandalye ile günlük hayatlarını daha da kolaylaştırsın ve günlük hayatta herkes kadar onlarda yer alsınlar’’ diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

İlkbaharın gelmesiyle Çubuk ilçesinde şifalı bitkiler pazarda
Feci kaza: Araç ikiye bölündü
Çubuk'ta 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı
Çubuk'ta Geri Dönüşüm Tesisi ve Mobilya İmalathanesinde Yangın
Çubuk’ta seyir halindeki otomobile tüfekle ateş açıldı: 1 yaralı