Çubuk'ta yaralı bulunan karaca tedavi ediliyor

Çubuk'ta Karataş Mahallesi'nde yol kenarında yaralı karaca olduğunu görenler, belediye yetkililerine bilgi verdi.

Bölgeye giden Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaralı karacayı alarak kliniğe getirdi. Karaca, ilk müdahalesinin ardından tedavisinin yapılması amacıyla Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesine götürüldü.

Belediyede görevli Veteriner Hekim Bekir Kılınç, yaptığı açıklamada, karacanın gece geç saatlerde yaralı bulunduğunu söyledi.

Hayvanın üniversitede ameliyat edileceğini belirten Kılınç, "Sol arka bacakta, eklem yerinde kırıklar var. Vücudunda bir iki yerinde de tel yırtıkları var. Onlarla ilgili gerekli tedavi de orada devam edecek. Böyle bir durumla ilk defa karşılaştık. Özel bir durum olduğu için fakültede ameliyat edilmesi gerekiyor" diye konuştu.

 Kılınç, karacanın tedavisinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edileceğini sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

ÇUBUK’TA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
Çubuk'ta Motosiklet Denetimleri: 195 Araç Men Edildi
Çubuk’un Sessiz Kahramanı: Yetimlerin Abisi Gürbüz
Çubuk'ta uyuşturucu operasyonu: Şüpheli tutuklandı
Çubuk'ta korkunç kaza: Otomobil ışık direğine çarptı, sürücü yaralandı