Çubuk'ta kapalı olması gereken kahvehanede kumar oynayan kişilere para cezası

Çubuk'ta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehanede sokağa çıkma kısıtlaması saatinde kumar oynadıkları iddiasıyla 6 kişiye idari para cezası uygulandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'nda bir kahvehanede kumar oynandığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Bu adrese giden ekipler, Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 6 kişiye toplam 26 bin 916 lira ceza verdi. Ekipler, "Kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak" suçundan da işlem yaptı.

Ayrıca, S.K'ye ait olduğu belirlenen iş yeri, Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

ÇUBUK’TA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
Çubuk'ta Motosiklet Denetimleri: 195 Araç Men Edildi
Çubuk’un Sessiz Kahramanı: Yetimlerin Abisi Gürbüz
Çubuk'ta uyuşturucu operasyonu: Şüpheli tutuklandı
Çubuk'ta korkunç kaza: Otomobil ışık direğine çarptı, sürücü yaralandı