Çubuk'ta "Huzurlu Parklar" uygulaması

Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince "Huzurlu Parklar" uygulaması yapıldı.

İlçedeki park ve umuma açık mekanlarda vatandaşların gönül rahatlığıyla dinlenebilmesi, spor yapabilmesi, sohbet edebilmesi, gezebilmesi ve çocukların arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirip oyun oynayabilmesi amacıyla "Huzurlu Parklar" uygulaması başlatıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Zabıta Müdürlüğü işbirliğiyle 60 polis ve zabıta memurunun katılımıyla yapılan uygulamada, 12 park, 10 iş yeri ve 5 dernek denetlendi.

Denetimler sırasında şüpheli görülen kişiler, kimlik kontrolünden geçirilerek, üst aramaları yapıldı.

Yapılan kontrollerde bir dernekte kumar oynatıldığı tespit edildi. Kumar oynayan 3 kişiye idari para cezası uygulandı, işletmenin sahibi hakkında da adli işlem başlatıldı.

Denetimlerde ayrıca çeşitli ihlallerden 2 iş yerine de 9 bin 67 lira para cezası uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

Çubuk'ta kar yağışı etkili oldu
Çubuk Karagöl’de Kış Masalı: Göl Buz Tuttu, Doğa Sessizliğe Büründü
Duş Alırken Sıcak Su Gelene Kadar 10 Litre Temiz Su Boşa Akıyor
ÇUBUK’TA DOĞAYLA ORTAK YAŞAM
Çubuk’ta Yoğun Sis Kazaları Beraberinde Getirdi: 5 Yaralı