Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ile Çubuk Belediyesine bağlı su tankerleri sevk edildi.
Jandarmanın olay yerinde güvenlik önlemi aldığı mahalleye giden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş da mahalle sakinleriyle birlikte yangına müdahale etti.
Evlerde yaşayanlar ile ahırda bulunan büyükbaş hayvanlar, komşular tarafından yangın büyümeden tahliye edildi.
Yangının mahalledeki başka evlere de sıçramaması için çaba sarf eden ekipler, yangını güçlükle kontrol altına aldı.
Yangında iki ev ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Ayrıca 5 kovan arının telef olduğu yangında, 50 boş arı kovanı, çok sayıda odun ile saman yandı.
Büyük bir facia atlatıldığını dile getiren Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, evleri yanan vatandaşlara ’geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, ’Allah’ımıza çok şükür ölü veya yaralı vatandaşımız yok. Allah beterinden muhafaza eylesin ve devletimize zeval vermesin. Yangında zarar gören vatandaşlarımızın yaraları el birliğiyle sarılacaktır’ diye konuştu.
Çubuk’ta 2 ev ve 1 samanlık yandı
Çubuk'ta çıkan yangında iki ev ve bir samanlık kullanılamaz hale geldi.
İlk yorum yazan siz olun
Hayat Haberleri
ÇUBUK’TA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
Çubuk'ta Motosiklet Denetimleri: 195 Araç Men Edildi
Çubuk’un Sessiz Kahramanı: Yetimlerin Abisi Gürbüz
Çubuk'ta uyuşturucu operasyonu: Şüpheli tutuklandı
Çubuk'ta korkunç kaza: Otomobil ışık direğine çarptı, sürücü yaralandı