Çubuk Belediyesinden örnek davranış

Çubuk'ta, etkili kar yağışının ardından yiyecek bulmakta zorlanan yabani hayvanlara belediye ekiplerince yem bırakıldı.

Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde çalışan görevliler, et, kuş yemi, su ve ekmek parçalarını yaban hayatının yoğun olduğu Karagöl bölgesinde muhtelif yerlere bıraktılar.

Olumsuz hava şartlarından hayvanların da etkilenmemesi için çalışma yaptıklarını kaydeden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ''Doğal hayatı korumak ve hayvanlarımızın yaşam hakkına saygı duyarak onlara yardımcı olmak insanlık görevimizdir'' dedi.

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde de esnaf, ağır kış koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yabani hayvanlar için doğaya yem bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

Çubuk'ta üreticiler şükür duası yaptı
Çubuk'taki kardeş cinayetiyle ilgili baba ve iki oğlu tutuklandı
Çubuk’ta Aile Dramı: Tartışma Cinayetle Bitti
Çubuk’ta gizemli ölüm: Arabada ölü bulundu
Çubuk'ta kar yağışı etkili oldu