Başkan Tuğluca Çubuk Adliyesinde

İhaleye fesat karıştırdığı” iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ve 4 gündür gözaltında tutulan Çubuk Belediye Başkanı ve beraberindekilerin sorgusu Çubuk adliyesinde devam ediyor.

01.12.2008 Tarihinde yapılan bir operasyonla gözaltına alınan Başkan Adem Tuğluca,Bazı Birim amirleri,birim çalışanları ve Müteahhitler'in sorgusu Çubuk adliyesinde devam ediyor.

İlçe emniyet müdürlüğünde sorgulandıktan sonra Ankaraya sevk edilen Başkan Tuğluca ve beraberindekiler tekrar Çubuk Adliyesine sevk edildiler.Bugün Sabahtan itibaren sorguları devam eden zanlılardan üçünün serbest bırakıldığı öğrenildi.Diğerlerinin ise sorgularının devam ettiği belirtildi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

Çubuk'ta üreticiler şükür duası yaptı
Çubuk'taki kardeş cinayetiyle ilgili baba ve iki oğlu tutuklandı
Çubuk’ta Aile Dramı: Tartışma Cinayetle Bitti
Çubuk’ta gizemli ölüm: Arabada ölü bulundu
Çubuk'ta kar yağışı etkili oldu