Site sakinlerinin yol ve Kanalizasyon isyanı
Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şehit Ali Çoban Caddesi üzerin'de bulunan ve 11 Blok'tan oluşan Altınyurt sitesi sakinleri Yolların bozuk olmasına ve Kanalizasyonlarının dışarı akmasına isyan ettiler.
11 sitenin lağım atığı'nın 10 tonluk depo'da toplandığını ve bunun yeterli olmayarak lağım atıkları'nın tarlalara aktığını belirten site sakinleri lağım atıklarının kendilerini son derece rahatsız ettiğini, defalarca müracaat etmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarını söylediler. Kokudan dolayı evlerinin pencerelerini bile açamadıklarını belirten vatandaşlar, Belediye bu bölgeyi imara açmış yol,su,altyapı,ve elektiriği buraya getirmesi gerekirken bunlar için bizden para talep ediliyor.Biz 3 yıldır belediyeye buradaki lağımı çekmesi için para ödüyoruz.Geçen yıl 1500 ytl para ödememize rağmen buraya gelen görevliler bizden sigara ve yemek talebin'de bulundular.Onların isteklerini'de yerine getirmemize rağmen yine'de burada taşan lağımı çekmeye gelmiyorlar.Sitenin alt tarafın'da bulunan tarla sahipleriyle'de zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz,depodan taşan lağımlar direkt olarak tarlalara akıyor.Çocuklarımızın ve bizim sağlığımızı tehdit eden bu duruma bir an önce çare bulunmasını istiyoruz diyen site sakinleri yolları'nın bozuk ve çamurlu olmasın'dan dolayı dolmuşçuların zaman zaman gelmediğini'de kaydettiler.Yetkililer'den yol ve kanalizasyon sorunlarına bir an önce çare bulunmasını istediler.
Altınyurt Sitesi İsyanda
Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şehit Ali Çoban Caddesin'de bulunan 11 Bloklu Altınyurt Sitesi sakinleri, yaklaşık 3 Yıldır kanalizasyonları'nın dışarı aktığını belirterek, tepkilerini dile getirdiler
Yorum Yap
Yorumlar (52)
{{member_name}}
{{formatted_date}}
{{{comment_content}}}
YanıtlaYükleniyor ...
Yükleme hatalı.
Hayat Haberleri
ÇUBUK’TA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!
Çubuk'ta Motosiklet Denetimleri: 195 Araç Men Edildi
Çubuk’un Sessiz Kahramanı: Yetimlerin Abisi Gürbüz
Çubuk'ta uyuşturucu operasyonu: Şüpheli tutuklandı
Çubuk'ta korkunç kaza: Otomobil ışık direğine çarptı, sürücü yaralandı