Alperenlerden Türkçülük Yürüyüşü

Çubuk Alperen Ocakları 3 Mayıs Türkçülük günü münasebetiyle yürüyüş düzenleyerek, Çubuk Atatürk parkında basın açıklaması yaptı.

Çubuk Alperen Ocakları "Türkçülük Yürüyüşü" düzenleyerek basın açıklaması yaptı.

Çubuk Alperen Ocakları Başkanı Yalçın YAZICI'nın Yaptığı Basın Açıklaması;

Her şey 1940'lı yıllarda Türk Milliyetçiliğine karşı alınan tavırlarla başlar Milli olmaktan uzak devlet yöneticilerinin , devleti milliyetçilikten uzaklaştırma çabaları ve milliyetçiler üzerinde tahakküm oluşturulmasıyla doruğa ulaşmıştı.

Öyle bir d...evlet yönetimiki, kendilerini uyaran Türk aydınların dergilerinde uyarı amaçlı yazılarını bile mahkemeye delil sunacak kadar ileri gitmilşti.

Öyle bir yönetim ki , dünyayı kasıp kavuran '' Kominizm tehlikesiyle işbirliği yapacak kadar izahı zor bir icraata kalkmıştı. Tehlikeyi kominizmle değil milliyetçilikle aramıştır.

Neticede 1944 yılında Nihal Atsız ve Türk aydınlarının yargılanmaya başlanmasıyla işler çığrından çıkmıştır. O anda hür ve milli iradesini ortaya koyan Türk Gençligi hiçbir plan-program ve organizasyon olmaksızın mahkeme salonları ve meydanları doldurarak tepkisini ortaya koymuştur. 3 Mayıs gayrimilli devlet yöneticilerinin Milliyetçiliği düşman görmesi bakımından elem, şuur ve imanla hareket edip kararlılık sergilemesiyle de bir azim ve mucadele örneğidir. Ve biz 1950'li yıllardan bu güne 3 Mayısı hatırlamak ve hatırlatmaktayız.

Özellikle milkletimize , değerlerimize ve Devletimize küfredildiği ortalığın yakılıp-yıkıldığı şu günlerde 3 Mayısı hatırlatmayı daha bir uygun bulduk. Bölücü yandaşlarının sanki bilinçli bir şekilde meydanlara pompalanmasını büyük bir öfke ile müşahede etmekteyiz. Ama yeise düşmek yok ' Çünkü ALPERENLER var! Unutulmamalıdır ki tarihe yön veren büyük olaylar başta olmak üzere birçok hadisede son sözü Türk Milleti söylemiştir ve siz son sözü söyledikten sonra aksi bir söz söylemenin mümkün olmadığını ve mümkünde olmayacağını birkez daha söylüyoruz.

Ey ahali ! Biz ALPERENLER onu bunu bahane etmeden ortalığı yakıp yıkmadan 3 Mayısı yad etmeye geldik.Bu sözlerimizden sanıyoruzki milletimiz ve yöneticilerimiz gereken mesajı alacaktır. Ve son olarak Türklüğümüzü ve Milliyetçiliğimizi anlamayıp istedikleri gibi yorumlayanlara sesleniyoruz. Peygamber (s.a.v)'da buyurduğu gibi ''Vatan ve soy sevgisi imandadır. ''Efendimizin övgülerine nail olmuş ''Türk milletinin büğünü kutlu yarınları daim olsun.''

Hepinize selam ve muhabbetlemizi sunarız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

İlkbaharın gelmesiyle Çubuk ilçesinde şifalı bitkiler pazarda
Feci kaza: Araç ikiye bölündü
Çubuk'ta 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı
Çubuk'ta Geri Dönüşüm Tesisi ve Mobilya İmalathanesinde Yangın
Çubuk’ta seyir halindeki otomobile tüfekle ateş açıldı: 1 yaralı