Acehan'dan Engelliler Derneğine Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 'Engelliler ve Engelli Dostları Derneği'ni ziyaret etti.

Engellilerin kendilerine verilen her fırsatta üreten bireyler olarak toplumda yer aldıklarını aktaran Acehan, Çubuk Belediyesi olarak engellilerin daima yanında olacaklarını, onlara aileleri ile her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini söyledi.

İnsanların sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesinin bir ömür boyu sağlıklı olarak yaşam süreceği anlamına gelmeyeceğini, herkesin engelli olabileceğine işaret eden Acehan, 'Üzerimize düşen, yapabileceğimiz ne varsa sizlerin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Zaten derneğimizle de ortaklaşa çalışıyoruz.' dedi.

Horoz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Dernek engellileri ve ailelerini birleştiren, kaynaştıran bir müessese. Bu bina yıkılacağı için yeni bir dernek merkezine ihtiyacımız var. İnşallah sizlerin de desteğiyle birlikteliğimizi ve faaliyetlerimizi yeni yerimizde sürdürürüz.' diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

Çubuk'ta kar yağışı etkili oldu
Çubuk Karagöl’de Kış Masalı: Göl Buz Tuttu, Doğa Sessizliğe Büründü
Duş Alırken Sıcak Su Gelene Kadar 10 Litre Temiz Su Boşa Akıyor
ÇUBUK’TA DOĞAYLA ORTAK YAŞAM
Çubuk’ta Yoğun Sis Kazaları Beraberinde Getirdi: 5 Yaralı