Sendikadan Milli Eğitim Müdürüne Plaket

Sendikadan Milli Eğitim Müdürüne Plaket

Anadolu Eğitim Çalışanları Birliği Sendikası heyet halinde Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak’a palket verdi

Anadolu Eğitim Çalışanları Birliği Sendikası heyet halinde Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak"ı makamında ziyaret ederek, eğitime yapmış olduğu başarılı katkılar ve eğitim çalışanlarına vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket verdi.
Düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Anadolu Eğitim Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkanı Erdoğan Yazıcı; “ Göreve geldiğinizden bu güne kadar eğitim alanında yapmış olduğunuz köklü değişimleri ve hizmetleri çok yakından takip etmekteyiz ve son derece başarılı bulmaktayız. Bunun yanında mahiyetinizde görev yapan eğitim çalışanlarına insan onuruna yakışır derecede değer vermeniz, eğitim çalışanlarına rahat ve huzurlu bir ortamda çalışma fırsatı vermeniz her türlü takdirin üstündedir. Yapmış olduğunuz bu başarılı çalışmalardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Bütün eğitim çalışanları adına sizlere bu plaketi sunmaktan onur duyuyorum” dedi.



Plaketini alırken bir konuşma yapan Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak; “ Saygıdeğer arkadaşlarım, Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yani aramızdan bir sendika Genel Başkanı çıkması bizleri son derece onurlandırmıştır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerek eğitimde kalitenin yükseltilmesi için ve eğitim çalışanlarının sürekli yanında yer almak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. Bu plaket şu ana kadar almış olduğum en anlamlı plakettir. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum