ŞEHİT YAKINLARINDAN SEBAT KOLEJİNE ZİYARET

ŞEHİT YAKINLARINDAN SEBAT KOLEJİNE ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve beraberindeki heyet, şehit yakınları ve gazilerine verdikleri desteklerden dolayı Sebat Kolejini ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyarete Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkan Zeki Avan’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Ahmet Şahin, Şehit Babası Ramazan Gergin ve Ali Esenyel katıldı.

Ziyarette Avan tarafından derneğin yapmış olduğu bu güne kadar ki faaliyetler hakkında kısa bilgi verildi.

eğitimin önemine değinen Avan, Özel Çubuk Sebat Koleji’nin ilçede önemli bir açığı kapattığını söyledi.

Sebat Kolejinin eğitim anlamında ilçede çok büyük katkıları olduğunu savunan Avan, “Sebat Koleji ilçemize ve ülkemize başarılı öğrenciler yetiştirmektedir.  Burada yapmış olduğunuz görev ve hizmetler çok kutsaldır. Her alanda milli ve yerli olmak için ülkesini seven, başarılı kaliteli insanlara ihtiyacımız vardır. Kendimize ait dünya markalarına sahip olmalıyız. Bunun yolu da eğitimden geçmektedir. Vatanımıza ve milletimize faydalı gençlerin yetişmesi için başarılarınızın devamını temenni ediyoruz“ dedi.

Daha sonra konuşan Çubuk Sebat Koleji Liseleri Müdürü Hayati Mercan ise, “Şehit yakınlarımızın bizleri ziyaret etmesi bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Derneğin yapmış olduğu başarılı faaliyetlerini yakından takip edip, takdir ediyoruz. Cennet vatanınız için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, bedeninin bir parçasını feda eden gazilerimize de sağlıklı günler diliyoruz” diye konuştu.

whatsapp-image-2021-12-02-at-10-59-00-1.jpegwhatsapp-image-2021-12-02-at-10-59-00.jpegwhatsapp-image-2021-12-02-at-10-58-59.jpeg

Ziyaretin anısına Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Özel Çubuk Sebat Liseleri Müdürü Hayati Mercan’a Şehitler panosu hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.