ŞEHİT YAKINLARINDAN DEVAPARK HASTANESİNE ZİYARET

ŞEHİT YAKINLARINDAN DEVAPARK HASTANESİNE ZİYARET

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve beraberindeki heyet, Devapark Hastanesini ziyaret ederek kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkan Zeki Avan ve beraberindeki  Yönetim Kurulu Üyeleri Şehit Babası Ahmet Şahin, Şehit Babası Ramazan Gergin ve Güneydoğu Gazisi Hasan Yalama tarafından gerçekleştirildi.

Ziyarette DevaPark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Tunahan Zengin tarafından karşılanan Dernek Başkanı Zeki Avan,  derneğin yapmış olduğu faaliyetler hakkında kısa bilgi verildi.

Avan, Devapark Hastanesinin ilçelerinde sağlık alanında ve özelliklede Pandemi döneminde vermiş olduğu hizmetler hakkında teşekkür ederek, ''Burada yapmış olduğunuz hizmetler insanların sağlığı için yapılan kutsal bir hizmettir. Ayrıca şehit ailelerimizin ve gazilerimizin birince derece yakınlarına ücretsiz hizmet vermenizden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan DevaPark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Tunahan Zengin’de, "Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kurumumuzu ziyaret etmesi bizleri çok memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Derneğin yapmış olduğu başarılı faaliyetlerini yakından takip edip, takdir ediyoruz" diye konuştu.  

Ziyaretin anısına, Dernek Başkanı Zeki Avan tarafından, Devapark Hastanesini Yönetim Kurulu Başkanı Tunahan Zengin’e Şehitler panosu hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.