Şehit Aileleri Ve Gazilere Ücretsiz Spor Hizmeti

Şehit Aileleri Ve Gazilere Ücretsiz Spor Hizmeti

Çubuk'ta bir spor salonu, şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Cumhuriyet Mahallesi Ankara Bulvarı'ndaki spor salonunu ziyaret eden Çubuk Terör MağdurlarıDerneği Başkanı Zeki Avan, işletmeci ve antrenör Erhan Yılmaz'a teşekkür etti.

İlçedeki herkesin imkanları ölçüsünde şehityakınlarına ve gazilere sahip çıktığını anlatan Avan, "Bu cennet vatan için canını seve seve feda eden şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkılması bizleri son derece mutlu etti.

Biz de bu kardeşimizi ziyaret ederek kendilerine teşekkür ettik. İçteki vatan hainleriyle birlikte neredeyse bütün dünyanın ülkemize saldırdığı bu dönemde sayın Erhan Yılmaz hocamızı, anlamlı hizmet ve örnek davranışından dolayı tebrik ediyoruz." diye konuştu.

Erhan Yılmaz da şunları söyledi:

"Cennet vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları ve vücudunun bir parçasını veren gazilerimiz için ne yapsak azdır. Tüm imkanlarımızla şehit ailelerimizin ve gazilerimizin hizmetine hazırız. Özellikle de onların emaneti olan geçleri başarılı bir sporcu yapmak için bütün imkanımızı seferber edeceğiz. Onlara böyle hizmet vermek bizlere de manevi bir haz veriyor."

Ziyaretin anısına Avan tarafından Yılmaz'a Türk bayrağı ve şehitlerin fotoğraflarının yer aldığı duvar saati hediye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.