Sebat Koleji’nin Bursluluk Sınavına yoğun ilgi

Sebat Koleji’nin Bursluluk Sınavına yoğun ilgi

Her yıl büyük ilgi gören ‘Sebat Koleji Bursluluk Sınavı' bu yıl sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Sebat Koleji tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılı için bursluluk sınavı düzenlendi.

Her yıl büyük ilgi gören ‘Sebat Koleji Bursluluk Sınavı' bu yıl sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Akademik başarısıyla Türkiye'nin zirvesinde yer alan liselerden Sebat Koleji, hafta sonu il genelinde düzenlediği bursluluk sınavıyla büyük ilgi gördü.

Sebat Koleji’nin Çubuk’taki kampüsünde iki gün boyunca yapılan sınava 4’üncü sınıftan 11’inci sınıfa kadar öğrenciler katılım sağladılar. Pandemi dolayısıyla tüm tedbirlerinin en üst seviyede alındığı Sebat Koleji’nde; öğrenciler HES kodu sorgusunun ardından maskeleriyle, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen, havalandırılmış sınıf ortamında sınavlarını gerçekleştirdiler.

İdareciler ve öğretmenlerin gözetiminde yapılan sınavda öğrenciler, Sebatlı olmak için bilgilerini ortaya döktüler. Veliler okul bahçesinde çocuklarını heyecanla beklerken, öğrenciler ise yüzde yüze varan burs imkanını kazanmak için sınavda ter döktü. 

Sebat Koleji Müdürü Hayati Mercan, her yıl yapılan bursluluk sınavına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini söyleyerek,“Öğrenciler, sınav sonuçlarına göre çeşitli oranda burs imkanı kazanabileceği gibi ücretsiz okuma şansını da yakalayacaklar. Yapılan bu sınavın Ankara eğitimine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Çubuk başta olmak üzere Ankara’nın tüm ilçelerinden yüzlerce öğrenci bursluluk sınavımıza başvurdu. Sınava ilgi gösteren öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Sonuçlar ise kısa bir sonra açıklanarak öğrencilerimize duyurulacak” dedi.

whatsapp-image-2021-03-21-at-12-10-58-1.jpegwhatsapp-image-2021-03-21-at-12-10-58.jpegwhatsapp-image-2021-03-21-at-12-10-59.jpegwhatsapp-image-2021-03-21-at-12-11-00.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum