Sebat Koleji’nden Tüm İlçe Çocuklarına Ücretsiz Bahar Şenliği

Sebat Koleji’nden Tüm İlçe Çocuklarına Ücretsiz Bahar Şenliği

Sebat Koleji, yine farklı bir etkinliğe imza atıyor. Ücretsiz Bahar Şenliği başlatan Sebat Koleji’nde bir hafta boyunca ilçedeki tüm çocuklar doyasıya eğlenme imkanı bulacaklar.

Kaydırak, salıncak, palyaço, zıpzıp, tırmanma duvarı, ödüllü yarışmalar, mini futbol turnuvası, konserler ve sürprizler küçük misafirleriyle Sebat Koleji’nde buluşacak.

14-19 Haziran tarihlerinde tüm ilçe halkına açık olacak şenlik, pandamı kurallarına göre gerekli tedbirler alınarak düzenlenecek.

Okulun bahçesinde düzenlenecek ‘Bahar Şenliği’ne uzun süredir evde ve okulda derslerle yorulan öğrenciler çeşitli oyunlarla gönüllerince eğlenme fırsatı bulacaklar.

Bilgi için 0542 837 14 14 telefon numarasınından Sebat Koleji’ne ulaşabilirsiniz.

EĞİTİMDE SEBAT KOLEJİ DEVRİMİ

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen yüzlerce öğrenciye başarı dolu bir gelecek sağlayan Sebat Koleji, çocuklar hayata bir adım önde başlasın diye çeşitli etkinlikler düzenliyor. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatının yanı sıra yabancı dil eğitimi, sanat eğitimi, spor eğitimi, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra Sebat Kolejinin özel projeleriyle öğrencilerine yönelik dolu dolu bir eğitim programını hazırlayan eğitim kurumu, eğitim öğretim dönemi içerisinde de birçok önemli çalışmaya imza attı.

SEBAT KOLEJİNDE HER ÇOCUK ÖZELDİR

Eğitim-öğretim ve eğlenceye farklı bir anlayışla bakan Sebat Koleji, bu gibi etkinliklerin odak noktasının her zaman çocuk mutluluğu olduğu ilkesiyle hareket ediyor.

Sebat Koleji’nde, öğrenciler yönelik akademik eğitiminin yanında sosyal ve kültürel faliyetlerine de ağırlık veriliyor.

EĞLENCE, SANAT VE BAYRAM

Sebat Koleji eğlenceye de eğitim katarak tasarladığı bahar şenliği, miniklerin; oyunları ve yarışmalarının yanı sıra sportif aktivitelere de doyasıya heyecan yaşamasına neden olacak. Konserlerle de zenginleştirilen etkinlik, büyük bir şölen havasında geçecek.

KIŞ YORGUNLUĞU, BAHAR ŞENLİĞİ İLE ATILACAK

14 Haziran 2021 Saat 13.00’de başlayacak ve akşam saatlerine kadar devam edecek şenlik, okul öğrencilerinin sınavlar ve yoğun bir eğitim öğretim programından sonra ihtiyaç duyduğu eğlence; yorgunluğun unutulmasını ve bahar heyecanı yaşamasına vesile olacak.

whatsapp-image-2021-06-13-at-18-26-30.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.