SEBAT KOLEJİ UZAKTAN EĞİTİMDE DE EĞİTİMİN ÖNCÜSÜ!

SEBAT KOLEJİ UZAKTAN EĞİTİMDE DE EĞİTİMİN ÖNCÜSÜ!

Dünyayı kasıp kavuran korona virüs (Covid-19) vakalarının Türkiye’de de görülmesi sonrası okullar tatil edilirken, öğrencilerinin eğitim-öğretim süreçlerinin aksamaması için de eğitim kurumları uzaktan eğitime başladı.

Çubukta eğitime yeni bir soluk getiren SEBAT KOLEJİ, 1. Sınıftan 12. Sınıfa kadar tüm öğrencileri ile okulların kapalı bulunduğu süre boyunca eğitimlerine Distance Learning (Uzaktan Öğrenim) metoduyla online olarak devam ediyor.

SEBAT KOLEJİ’nde eğitim ve öğretim bu süreçtetüm kademeler bazında konu anlatımı, soru çözüm, ödevetüt programları ve öğrenciye özel ders programları ile zaman ve mekândan bağımsız olarak devam etmeyi sağlayan SEBAT EVİMDE uzaktan eğitim sistemi uygulanıyor. SEBAT EVİMDE ile hem öğrencilerine hem de ebeveynlere etkin ve kesintisiz eğitim ve rehberlik desteği veren SEBAT KOLEJİeğitim ve öğretime kaldıkları yerden devam etmelerini sağlamak için kesintisiz ve planlı eğitim sunuyor.

SEBAT KOLEJİ’nde sınıf öğretmenlerinin ve branş öğretmenlerinin gerçekleştirdiği takip ve destek aramalarıyla, uzaktan eğitim yakından takip planının uygulanıyor. Tüm sınıf düzeylerinde, öğrenciler eğitimlerine kendilerine iletilen ders programına göre devam etmektedir.

Konuyla ilgili olarak, Çubuk’ta bir ilke atarak, üst düzeyde bir uzaktan eğitim sürecinin sürdürüldüğü belirtilirken, sürecin başarılı ve etkin bir biçimde uygulanmasının en büyük kaynağının teknolojiyi yakından takip etmekhem uzman kadro hem de öğrenci-veli-okul iş birliği üzerinde titizlikle durulması olduğu vurgulandı. Ayrıcayüz yüze eğitimde olduğu gibi uzaktan eğitimin kalitesini de içeriğin belirlediği belirtilirken, “SEBAT KOLEJİ’nde eğitimitamamıyla bu ilkeyle şekillendirildiğinin altı çizildi.

SEBAT KOLEJİ ile ulusal sınavlara hazırlık süreci uzaktan eğitimde de tüm hızı ile devam ediyor!

Yaşanan süreç, özellikle ulusal sınavlara hazırlık dönemindeki öğrencileri ve velilerini daha fazla tedirgin ediyor. SEBAT KOLEJİ, LGS ve YKS’ye hazırlanan 8. ve 12. sınıflar için, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan son kararlar doğrultusunda online eğitim üzerinde titizlikle duruyor.

SEBAT KOLEJİ tarafından yapılan açıklamada: “Öğrencilere tekrar edilmesi gereken konular, testler, ödev ve destek çalışmalarına ilişkin bir çalışma planı sunuluyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri uzaktan eğitim sürecinde takip etmeleri gereken çalışmalar için mentor öğretmenleri ile kesintisiz iletişime uzaktan eğitim sürecinde de devam ediyor.”ifadeleri kullanıldı.

SEBAT KOLEJİ ile bu sürecin kesintiye ve motivasyon kaybına uğramadan devam etmelerini sağlamak için çağın tüm imkanlarının kullanıldığı belirtildi.

#Çubuk #Ankara #SebatKoleji #Sebat #Eğitim #Okul #Kolej #SebatEvimde 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.