Sebat Koleji Bursluluk Sınavı Yapıyor

Sebat Koleji Bursluluk Sınavı Yapıyor

Ankara’nın Eğitimdeki yeni markası Sebat Koleji 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde bursluluk sınavı yapıyor. Sizlerde Uluslararası Nitelikte Eğitimle, Başarılı Gelecekle Tanışmak fırsatından yararlanmak istiyorsanız Sebat Koleji Bursluluk Sınavına katılarak ilk

Ankara’nın Eğitimdeki yeni markası Sebat Koleji 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde bursluluk sınavı yapıyor. Sizlerde Uluslararası Nitelikte Eğitimle, Başarılı Gelecekle Tanışmak fırsatından yararlanmak istiyorsanız Sebat Koleji Bursluluk Sınavına katılarak ilk adımı atabilirsiniz.

Sebat Koleji yıllardır ilçemize başarı anlamında hep ilkleri yaşatarak her geçen gün daha da büyüyor. Sebat Eğitim Kurumu Bölgenin en iyi eğitim kampüsünü ilçemize kazandırarak kaliteli eğitimini uluslararası standartlara uygun fiziki mekan ile taçlandırdı. Sebat Eğitim Kurumu; elde ettiği başarılar ve velilere vermiş olduğu güven sonucu hızla büyümeye devam ediyor. Sebat Eğitim Kurumu ilçemizde; Anaoku, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinin içinde bulunmuş olduğu ilçenin en iyi eğitim kampüsünün yanı sıra LGS ve TYT-AYT hazırlık kursları olmak üzere iki kurs ile ilçemizin eğitimine hizmet ederken, Akyurt’ta Kurs Merkezi ve Anaokulu, Pursaklar Sarayda Kurs Merkezi ve Yenimahalle Batıkent’te Kurs Merkezleri ile Ankara’nın eğitimine katkı sunmaya devam ediyor.

Sebat Koleji Bursluluk Sınavını 15 Ocak Cumartesi ve 16 Ocak Pazar günleri 09:00-11:00-14:00-16:00 seanslarında yapıyor. Sınava başvurular www.sebatkolajik12.tr adresinden yapılabildiği gibi 0542 837 14 14 numaralı telefondan da yapılabiliyor. Sınava 3,4,5,6,7,8,9,10 ve 11. Sınıf öğrencileri katılabiliyor. Sınava giren tüm öğrencilerin %100 burs imkanı var sınava giren her öğrenci %30 burs imkanı kazanmış oluyor.

whatsapp-image-2021-12-29-at-17-46-56.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.