ŞAMPİYON OYUNCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

ŞAMPİYON OYUNCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ankara'da düzenlenen As-Es Minikler Okçuluk Türkiye Salon Şampiyonası'nda Türkiye birincisi olan İbrahim Yıldız'ı ödüllendirdi.

Acehan, Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Arıöz, sporcu İbrahim Yıldız ve babası İsmail Yıldızı'ı makamında kabul etti.

Yıldız'ın ilçenin gururu olduğunu belirten Acehan, sporcularının katıldığı her müsabakadan derece alarak dönmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Acehan, göreve geldiği günden bu yana bireysel spor dallarına çok önem verdiklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"Yıldırım, birçok müsabakaya katıldı ve çok sayıda altın, gümüş, bronz madalyayla ilçemize döndü. Kısa sürede önemli dereceler almaya başladı. Yaşı daha çok genç, inşallah kendisinden bundan sonraki süreçte milli takıma girerek Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bekliyoruz. Milli marşımızı dünyanın çeşitli ülkelerinde dinleterek, aldığı bu dereceleri milletimize, ülkemize hediye etmesini bekliyoruz."

Yıldız da desteklerinden dolayı Acehan’a teşekkür ederek, bundan sonraki organizasyonlarda ilçeyi ve ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti.

Acehan, ziyaret sonunda başarılı sporcuyu, kalem takımı ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.