Şampiyon güreşçiler Başkan Acehan'ı ziyaret etti

Şampiyon güreşçiler Başkan Acehan'ı ziyaret etti

Büyük Minikler Ankara Şampiyonu olan güreşçiler, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Ankara İl Temsilciği tarafından organize edilen ve yaklaşık 150 sporcunun minderde ter döktüğü şampiyonada Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı adına yarışan ve kilosunda birinci olarak altın madalyanın sahibi olan Kerim Kahya ve bronz madalyaların sahipleri Yunus Emre Demirci, Mustafa Enes Arıcı, Seyit Erol antrenörleri Seyit Özdemir ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Seyit Özdemir, verilen destekle grekoromen güreşte başarılar elde etmeye başladıklarını ve bu konuda çok sayıda gelecek vaat eden sporcular yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi.

Güreşçilere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Acehan'a teşekkür eden Özdemir, "Her zaman bireysel sporlar sporcunun kendi yeteneğinin yanı sıra, sporcunun desteklenmesiyle ortaya çıkıyor." dedi.

Güreşin ata sporu olduğunu hatırlatan Başkan Acehan'da, güreşçilerinin yakaladığı başarıyla iftihar ettiğini belirtti.

Sporun önemine dikkat çeken Acehan, şu bilgileri aktardı:

"Sporda başarı tamamen düzenli çalışmayla olur. İnşallah sporda güzel yerlere geliriz. Bir çocuğun madalya alması mı, binlerce çocuğun spor yapması mı? Ben ikisinin de olmasını isterim. Spor insana centilmenliği öğretiyor. Spor insana kendinden daha güçlü bireylerle mücadele etmeyi öğretiyor. Spor bedeni ve zihni güçlendiren bir faaliyettir. Bireysel sporlara büyük önem veriyoruz. Özellikle de milli takıma sporcu yetiştirecek alt yapıya en iyi imkanları sağlayacak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz Türk sporuna hizmet edecek sporcularımızı yetiştirmek. Tüm imkanlarımız ile sporcularımıza gereken desteği veriyoruz ve arkalarındayız. Tüm sporcularımızdan şampiyonluk bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.