Pi Analitik Derhanesinden Anlamlı Destek

Pi Analitik Derhanesinden Anlamlı Destek

Pi Analitik derhanesi Kurucu Şevki Arıcı, dershanesine seviye tespit sınavı için başvuran iki engelli ögrenciye Lise kazanana kadar ücretsiz destek vereceklerini söyledi.


Çubuk- Pi analitik Dershanesi iki engelli öğrencinin eğitimini üstlendi. Bekir yılmaz İlköğretim okuluna giden doğuştan kolları olmayan ayakları ile yazıp bilgisayar kullanan 3. sınıf öğrencisi İsmail Elmalı ile cam kemik hastalığına yakalanan 5. sınıf öğrencisi Ayşenur Üstün"ün lise"ye kadar olan öğrenim masraflarını Pi Analitik Dershanesi üstlendi.


Cam Kemik hastalığına yakalanan Ayşenur Üstün"ün daha önce okula gitmediği, yapılan seviye tespit sınavlarında gösterdiği üstün başarıdan dolayı 5. sınıftan öğretime başlatıldığı belirtildi.
Çubuk Pi Analitik Dershanesi Kurucusu Şevki Arıcı"da yaptığı açıklamada engelli öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmamız bizim insanlık görevimizdir. Bizde bu iki başarılı öğrencimizin eğitimlerini tamamlayabilmeleri için Lise"ye kadar olan özel öğretimlerini ücretsiz olarak üstleniyoruz.


Başarılı olmaları için elimizden gelen desteği bu iki öğrencimize vereceğiz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum