Özel Op. Dr. Özlem Dikmetaş Yenilendi

Özel Op. Dr. Özlem Dikmetaş Yenilendi

Özel Op. Dr. Özlem Dikmetaş Anaokulu Yenilenerek Yeni Kadrosuyla Hizmete Devam Ediyorİş İnsanı Sağlıkçı ve Eğitimci Mehmet Cengiz Dikmetaş’ın kuruculuğunu yaptığı Özel Op. Dr. Özlem Dikmetaş Anaokulu, eğitim alanındaki hizmetine yenilenerek ve yeni kadros

İş İnsanı Sağlıkçı ve Eğitimci Mehmet Cengiz Dikmetaş’ın kuruculuğunu yaptığı Özel Op. Dr. Özlem Dikmetaş Anaokulu, eğitim alanındaki hizmetine yenilenerek ve yeni kadrosuyla devam ediyor.

İnovatif düşünceleri ile hizmet veren Özel Op. Dr. Özlem Dikmetaş Anaokulu, eğitime yaptığı yatırımlar ve öğrencilerine verdiği VİP hizmetlerle yüzlerce mutlu, başarılı, okul ve okuma sevgisi kazandırılmış dünya insanları yetiştirmeye çalışıyor.

2dsc01419.jpg

Önümüzdeki yıllarda Temel Kolej yatırımı yapma kararı aldıklarını aktaran Özel Op. Dr. Özlem Dikmetaş Anaokulu Kurucusu Mehmet Cengiz Dikmetaş, yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi:

‘’Hayatımın en doğru kararlarından biri olduğuna inandığım eğitim sektörüne girişimde ilk hamle bu kurumdu. Eğitim, süreklilik ve devamlılık isteyen bir sektördür. Ayrıca sorumluluğunu aldığınız her öğrenci ile aranızda bağ oluşur. Özellikle okul öncesi yaşlarında emek vermeye başladığınız öğrencilerle tüm kademelerde birlikte yürümek tarif edilemez bir duygu. Dolayısıyla onların büyümesi bizim büyümemiz oldu ve olmaya devam ediyor. Okulumuza kayıt yaptıran her öğrencinin eğitim-öğretim sürecine girmeden psikolojik danışmanlık hizmetleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda tanıma dosyası oluşturulur. Edinilen bilgiler doğrultusunda her öğrenci için akademik, sosyal ve bilişsel alanlarda çalışma takvimleri hazırlanır. Öğretmen - veli - pdr iş birliği ile öğrenci desteklenmesi gereken her alanda bireysel çalışmalarla yetiştirilir. Öğrencilerimizin etkin zekâ türleri, öğrenme stilleri, dikkat süreleri farklılık gösterse de öğrenci tanıma dosyalarının bilgileri ışığında sınıflarda öğrenme merkezleri oluşturulur. Çoklu zekâ kuramından da yola çıkarak, eğitim-öğretim sürecinde öğretmen, öğrenci odaklı ve proje tabanlı eğitim sistemi uygulamaktadır.’’

2dsc01422.jpg

Okul Müdürü Habibe Ak ise, kurum olarak hedeflerinin en az 2 yabancı dil eğitimi olduğunu söyledi.

Hedef seviyelerine uygun dil edinimini sağlamak istediklerini kaydeden Habibe Ak, kendisinin de Arapça bildiğini ve bu konuda da öğrencilerine eğitim vereceklerini ifade ederek,‘’En az bir dilde öğrencilerimizin kendini en iyi şekilde ifade edebilecek kadar kullanabilmelerini hedeflemekteyiz. Okulumuz çok güzel, modern bir okul konumundadır. Okulumuzun bahçesi de çok güzel, çocuklarımız sosyal olarak da rahat edebilecekleri ağaç ve doğa ile iç içe bir konumdadır. Sadece bunlar içinde okulumuz birinci sırada tercih edilebilecek bir okuldur. Bunların yanında dolu dolu bir eğitim programımız bulunmaktadır’’ diye konuştu.  

2dsc01425.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.