ÖZEL DİL FEN LİSESİ AÇILIYOR

ÖZEL DİL FEN LİSESİ AÇILIYOR

Dershanelerin dönüşümü kapsamında Çubuk'ta Özel Temel Liseye dönüşen okullar arasına ÖZEL DİLFEN LİSESİ de katıldı.

Devletin bu okullara giden öğrencilere teşvik vermesi, öğrenciye deneme sınavları, ek ders, etüt, birebir çalışma, rehberlik, eğitim danışmanlığı, mesleki yönlendirme gibi ek hizmetlerin olması; Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin de tercih etmesini sağlıyor.

Yüksek puanla öğrenci alan isim yapmış birçok Anadolu lisesi ve Fen lisesinde okuyan öğrencilerin nakil yoluyla bu okullara geçiş yaptıklarını öğreniyoruz. Daha önce Amerikan Kültür Derneği Çubuk Temsilciliği olarak faaliyet gösteren kurum, yenilenen öğretmen kadrosu ile Özel DİLFEN LİSESİ adıyla Temel Liseye dönüştü.

Titizlikle oluşturulan eğitimci kadrosunda dershane ve lise tecrübesi olan tam zamanlı öğretmenlerin yanı sıra Fen Lisesi ve Anadolu Lisesinden de öğretmenler görev alacak. Özel Dil Fen Lisesinde; Yabancı Dil, Sayısal, Eşit Ağırlık bölümleri bulunuyor. Ankara Bulvarı üzerinde aynı binada hizmet verecek olan okulda geniş ve ferah derslikler, fen laboratuvarı, resim müzik salonu, kütüphane, ibadethane, rehberlik servisi, kantin, bahçe, spor salonu, etüt salonu gibi bölümler bulunmaktadır.

 03 Mayıs 2015 Pazar günü yapılacak olan BURSLULUK VE SEVİYE TESPİT SINAVI'na tüm ortaokulların 8.sınıfları ve tüm liselerin 9.10.11. sınıfları katılabilecek. 15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında %40 a varan indirimlerle ERKEN KAYIT AVANTAJINDAN yararlanmak da mümkün.

Ayrıntılı bilgi için :838 27 97 nolu telefonu arayabilirsiniz.

unnamed-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.