Okullar Arası Resim Şenliği Yapıldı

Okullar Arası Resim Şenliği Yapıldı

Çubuk’ta Okullar arası Müzik, Tiyatro ve Resim Şenlikleri kapsamında ilk defa düzenlenen “Çubuk Resim Şenliği” Atatürk Parkında açılan resim ve el ürünleri sergisi vatandaşların beğenisine sunuldu.

İlk defa bu yıl bağımsız olarak Çubuk Resim Şenliği düzenlendiğini belirten Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Kültür Şube Müdürü Salih Kahraman, Çubuk Resim Şenliğine ilköğretim okulu ve liselerden çok sayıda ekibin katıldığını belirtti. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclis Üyeleri ve Milli Eğitim Şube Müdürleri Baki Durmaz ve Mehmet Taşkesti"nin de gezdiği resim sergisi gün boyunca vatandaşların beğenisine sunuldu. Etkinlik çerçevesinde çeşitli okulların folklor ekipleri de halk oyunları gösterileri sergiledi.


Başkan Özden"in okulların stantlarını tek tek dolaşarak öğretmen ve öğrencilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiği Resim Şenliğinde, ""Öğrencilerimizin becerilerine ve duyarlılıklarına hayran kaldım. Özellikle sigara ve alkol konusunda kamu oyunun dikkatini çekmek için yapmış oldukları eserler, insanlara önemli mesajlar veriyor. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum"" dedi.
Çubuk Resim Şenliğinin öğrencilerin okullarda yaptıkları resim ve el becerilerini sergiledikleri bir etkinlik olduğunu vurgulayan Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak, bu tür etkinliklerin öğrenciler de kişisel beceri ve kendine güven duygusunda önemli gelişmeler sağladığının altını çizdi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum