Okullar Arası Basketbol Müsabakaları Sona erdi

Okullar Arası Basketbol Müsabakaları Sona erdi

Çubuk’ta gerçekleştirilen Okullar Arası Basketbol Müsabakaları sona erdi.

Çubuk Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Okullar Arası Basketbol Müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonunda ilk dörde giren takımlara kupaları Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak'ın da katıldığı törenle verildi.



Kupa töreninde öğrencilerin kendilerine basketbol ziyafeti çektiklerini ifade eden Kaymakam Dallı, AA Muhabirine şunları söyledi: "" Geleceğin sporcuları bu yaşlarda yetişir. Gençlerimiz her alanda olduğu gibi bireysel sporlarda da en güzel şekilde yetişmektedir. İlçemiz de son yıllarda eğitim alanında çok önemli gelişmeler oldu. Bu gelişmeler biz yöneticileri son derece mutlu etmektedir. Kaymakamlık olarak bizlerin desteği, bir taraftan Belediyemizin destekleri ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün etkin ve verimli çalışmaları sonucu eğitim alanında çok hızlı gelişmeler yaşanmaktadır"" dedi



Törende soruları cevaplayan Başkan Özden, bir kulübe veya belirli zümreye hizmet etmeyeceklerini, spor"u seven herkese destek olmak istediklerini vurguladı. Belediyenin imkanları ve yasalar çerçevesinde eğitime ve sporculara destek olacaklarını ifade eden Özden, Milli Eğitim Müdürlüğünün özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


Müsabakada dereceye girenler sırasıyla Birinci Çubuk Anadolu Lisesi, İkinci Çubuk Lisesi, Üçüncü Anadolu Öğretmen Lisesi, Dördüncü Çubuk Endüstri Meslek Lisesi oldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.