Öğretmenlerden Şehit Ailelerine Ziyaret

Öğretmenlerden Şehit Ailelerine Ziyaret

Anneler günü nedeniyle, Türk Eğitim-Sen Çubuk Temsilciliğine bağlı öğretmenlerden Alev RISIK, Servet HALİ, Mustafa HALİ, Emin GÖKTAŞ ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN ile birlikte, Çubuk İlçe merkezindeki şehit annelerini ziyaret e


Anneler günü nedeniyle, Türk Eğitim-Sen Çubuk Temsilciliğine bağlı öğretmenlerden Alev RISIK, Servet HALİ, Mustafa HALİ, Emin GÖKTAŞ ve Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki AVAN ile birlikte, Çubuk İlçe merkezindeki şehit annelerini ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyaret ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Çubuk İlçesi Türkiye genelinde nüfusuna göre en çok 56 Şehit ve 22 Gazisi ile bir İlçedir. Bu nedenle terörün ne demek olduğunu, terör belasından canı en çok yananlar olarak bizler, bütün şehit aileleri gibi çok iyi bilmekteyiz.
Yüreği evlat acısı ile dolu olan şehit annelerimiz, bu seneki anneler gününde de evlatlarının yokluğu ve acısı ile geçirmektedirler. Şehit annelerimizin tek tesellisi ise evlatlarını bu vatana feda etmeninin gururu ve mutluluğu onları ayakta tutmaktadır. Evlatsız yaşanır, ama vatansız yaşanmayacağını, şehit anneleri çok iyi bilmektedir, dedi.

Türk Eğitim-Sen Çubuk Temsilci Öğretmenlerinden Alev RISIK ziyaret ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; Türk Eğitim-Sen Çubuk Temsilciliği olarak, bu seneki anneler gününde, Çubuk İlçe merkezindeki şehit annelerimizi ziyaret etmeyi düşündük. Dernek başkanı Zeki AVAN ile birlikte ailelerimizi ziyaret edip, gönüllerini alıp, onların unutulmadıklarını, unutmayacağımızı göstermek, onlara minnet borcumuz olduğunu ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmektir, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN, Türk Eğitim-Sen Çubuk Temsilcililiği, Çubuklu öğretmenlerimiz, Anneler günü nedeniyle, Şehit annelerini yalnız bırakmayıp, gönüllerini alıp ziyaret etmelerinden dolayı, anneler günü anısına, Türk Eğitim-Sen Çubuk Temsilci Öğretmenlerinden Öğretmen Servet HALİ"ye şehitler panosu hediye etti.
Öğretmen Servet HALİ"de yapmış olduğu konuşmada, Böyle bir günde şehitlerle ilgili manevi değeri büyük olan hediye almakta bizleri çok memnun etmiştir. Bu güzel hediye için çok teşekkür ederim, dedi.

Anneler Günü nedeniyle yapılan ziyaretlerde; Şehit Annelerine, Türk Eğitim-Sen Çubuk Temsilciliği olarak, birer çiçek ve eşarp, Terör Mağdurları Derneği de, dernek adına hazırlanan hediye paketlerini hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.