Öğrencilere sevgi aşısı

Öğrencilere sevgi aşısı

Çubuk’ta, müdür yardımcısı olduğu Aşağı Çavundur İlkokulu’nun bahçesini adeta mini bir çiftliğe çeviren öğretmen Gökhan Gündoğdu, her gün gittiği okulda öğrencilerinin yokluğunu hayvanlarla uğraşarak aşıyor.

Okul bahçesinde, öğrencilerine hayvan sevgisini aşılamak amacıyla ve sıfır atık projesi kapsamında, içerisinde tavuk, ördek, kaz ve köpeklerin bulunduğu küçük bir çiftlik kuran Gündoğdu, hayvanların bakımı, aşı ve yem ihtiyaçlarını da kendi imkânlarıyla karşılıyor. Ders aralarında bahçedeki civcivlerle, tavuklarla, köpeklerle oynayan öğrencilerin, artan yemekleri de köpeklere verdiğini anlatan Gündoğdu, hayvanlarla artık sadece kendisinin ilgilenmek zorunda kaldığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti:

 

Öğrencilere sevgi aşısı

 

GÖZÜM GİBİ BAKIYORUM

"Bu hayvanlar öğrencilerimizin emaneti. Gözüm gibi bakıyorum. İlk etapta 5 tavukla başladık. Şimdi burada 50'nin üzerinde hayvanımız var. Koronavirüs nedeniyle okullara ara verilince kendimizi tamamen hayvanlarımıza verdik. Boş vakitlerimizde hayvanlarla ilgilenirken diğer zamanlarda da çocuklara uzaktan eğitim vermeye çalışıyoruz. Bu sevgi işi. İnşallah koronavirüs bir an önce geçer de öğrencilerimizle birlikte hayvanlarımıza bakarız."

 

Öğrencilere sevgi aşısı

ÖRNEK BİR DAVRANIŞ


Okul Müdürü Zafer Alparslan Yılmaz ise Gündoğdu'nun örnek bir davranış sergilediğini vurgulayarak, "Arkadaşımızın öğrencilerimiz için yaptıkları bizi mutlu ediyor. Böyle bir farkındalık oluşturulduğu için mutlu ve gururluyuz" diye konuştu.

Öğrencilere sevgi aşısı

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.