Öğrencilerden Ağaçlandırma Kampanyasına Destek

Öğrencilerden Ağaçlandırma Kampanyasına Destek

Çubuk'ta belediye tarafından başlatılan ağaçlandırma kampanyası kapsamında öğrenciler okullarının bahçesine fidan dikti.

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan ağaçlandırma kampanyasına, TOKİ Ortaokulu ve Çubuk Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri de katıldı.

Okul yönetimlerinin desteğiyle öğrenciler, okullarının bahçesine 300 çam ve sedir fidanı dikerek ağaçlandırma kampanyasına destek verdi.

TOKİ Ortaokulu Müdürü Selim Aydos, ağaç ve tabiat sevgisinin küçük yaşlarda kazandırılması gerektiğine inandıklarını söyledi.

Fidanların dikimi ve bakımında kendilerine destek veren yetkililere teşekkür eden Aydos, "Öğrencilerimize doğanın ve doğadaki canlıların önemini anlattık, erozyonların ağaçlandırma çalışmalarıyla önlenmesi gerektiğiyle ilgili bilgilendirme yaptık. Öğrencilerimizin diktikleri fidanları koruyacaklarından emin olduğumuz için bakımını ve korunmasını öğrencilerimize bırakıyor." diye konuştu.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Bahri Şahin de öğrencilerin yaşadıkları yere duyarlı olmasının önemine değinerek, "Doğamızı korumak geleceğimizi korumaktır. Yeşillendirme çalışması bir anlamda çevre kirliliğine de duyarlılıktır. Öğrencilerimizi hassasiyetlerinden dolayı kutluyorum." diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.