Öğrenciler Yararına kermes

Öğrenciler Yararına kermes

Çubuk'ta hayırsever vatandaşlar, maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde Esenboğa Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerinin eşleri tarafından, düzenlenen kermeste hayırseverler tarafından toplanan el emeği göz nuru çeyizlik eşyalar, ev hanımlarının yaptığı mantı, ev işi pasta, börek, gözleme gibi birbirinden farklı yemekler satılıyor.

Kermesin gelirlerinin maddi durumu iyi olmayan öğrencilere verileceğini belirten gönüllü vatandaşlardan Nevin Bezci, amaçlarının daha çok öğrenciye yardım etmek olduğunu söyledi. Bezci, "Ülkemizin çeşitli üniversitelerinde eğitim gören ilçemiz vatandaşlarından maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına yardım etmek amacı ile bu kermesi düzenliyoruz. Öğrencilere yardım etmek isteyip de fırsat bulamayan bütün vatandaşlarımızı kermesimize davet ediyoruz" dedi.

Kermesi gezen ve organizasyonu düzenleyen kadınlarla bir süre sohbet eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de ilçede bu tip organizasyonları çok önemsediklerin kaydederek, "Sağ olsunlar vatandaşlarımızda yardım konusunda bir birleri ile adeta yarışıyorlar. Bu tip sosyal faaliyetler ilçede birlik ve beraberliği de artırıyor. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.