NEZAHAT ONBAŞI ANAOKULU YÖNETİMİNE BAŞARI BELGESİ...

NEZAHAT ONBAŞI ANAOKULU YÖNETİMİNE BAŞARI BELGESİ...

Nezahat Onbaşı Anaokulu Müdür ve öğretmenlerine, Oryantiring sporuna verdikleri desteklerden dolayı Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “başarı belgesi” verildi.

Şuayip YAMAN

 

Okul öğrencilerine ise ‘Dünya Oryantring Günü’nde başarı belgeleri verilmişti.

Çubuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cüneyt Küpeli, İlçede ve ülke genelinde hızla ivme kazanan Oryantiring sporunun anaokulu seviyesinde uygulanmasında ve tanıtılmasına destek sağlayan Nezahat Onbaşı Anaokulu Okul Müdürü ve çalışmayı yürüten öğretmenlerini makamlarında ziyaret ederek başarı belgelerini takdim etti.

Spor İlçe Müdürü Müdür Küpeli, "Sayın müdürümüz ilçe için bir kazançtır. İlçeye geldiği günden beri çok güzel işlere imza atıyor. Böyle bir müdürün İlçede olmasından dolayı spor camiası olarak çok mutluyuz" dedi.

Nezahat Onbaşı Anaokulu Müdürü Aydın Köseoğlu, “Müdürlük olarak bütün branşlara her zaman destek veriyoruz. Oryantiring sporu da önemli ve zor bir spordur. Aynı zamanda zevkli bir spordur. Bizde duyarlılıklarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cüneyt Küpeli’ye bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine Okul’um adına teşekkür ederim.

Anaokulu düzeyinde Oryantiring sporunda çalışma örneklerinin nadir olduğu, yıl içerisinde okul bünyemizde temel seviyede sembolleri somutlaştırarak oyun yöntemi ile sporun tanıtıldığı,  Oryantiring sporu ile öğrencilerimizde; Doğacı zeka, çevre bilinci kazanımı, ,bedensel ve zihinsel gelişim, en doğru karara en kısa sürede ulaşma, el becerilerinde gelişim, sembolleri okuma ve ilişkilendirme, yoğunlaşma, motivasyon (isteklendirme), karar verme, fiziksel yeterlilik düzeylerinde artış sağlanmaktadır.

İlçemizde “bir nefes sıhhat Oryantiring” projesi kapsamında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yerleşkesi’nde “11 Mayıs Dünya Oryantiring Günü” münasebetiyle düzenlenen yarışmaya 16 minik Oryantiring sporcumuz ile iştirak ettik. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve bizler güzel ve eğlenceli bir zaman dilimi geçirdik. Organizasyonun düzenlenmesinde ve bu sporun okulumuzda uygulanmasında katkı sağlayan öğretmenlerime teşekkür ederim” dedi.

belge-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.