Minikler Futbol Turnuvası Sona erdi

Minikler Futbol Turnuvası Sona erdi

Çubuk'ta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Minikler Futbol Turnuvasında Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu takımı 1. oldu.

Minikler Futbol Turnuvası Final Maçına Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Ayan, Çubuk Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Kahraman ve çok sayıda öğrenci katıldılar.

Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonunda 11 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuva, oynanan final maçıyla sona erdi. Turnuva sonrasında Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu takımı 1. olurken, Kışlacık İlköğretim Okulu takımı 2. Bekir Yılmaz İlköğretim Okulu takımı 3. ve Yavuz Selim İlköğretim Okulu 4'üncü oldu.


Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı turnuva sonunda minik sporculara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;''Yaklaşık bir aydır yaptığınız mücadele sonucunda tüm ilköğretim okullarımız çok güzel başarılar ve marifetler sergilediler. Gayet centilmence geçen turnuva sonucunda sadece bir takım değil tüm takımlarımız ve seyircileri birinci olmuştur. Çünkü biz büyüklere, futbolun centilmence oynanıp centilmence seyredilebileceğini gösterdiniz. Umarım bundan sonrada kendinize bir hedef belirleyerek futbolda gelmek istediğiniz yâda ulaşmak istediğiniz hedefe ulaşırsınız. Hepinize başarılar diliyorum. Bu turnuvayı düzenleyen başta Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Mensur Toprak'a ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu maçta olduğu gibi tüm hayatınızda da dostluklarınızın kazanmasını diliyorum.'' Şeklinde konuştu.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.