Minikler Futbol Turnuvası Başladı

Minikler Futbol Turnuvası Başladı

Çubuk'ta ilk defa düzenlenen minikler futbol turnuvası on bir ilköğretim okulunun katılımı ile başladı.

Çubuk'ta ilk defa düzenlenen minikler futbol turnuvası on bir ilköğretim okulunun katılımı ile başladı.



Çubuk'ta ilk defa düzenlenen minikler futbol turnuvasına Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Çubuk Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak ve çok sayıda öğretmen ve öğrencilerin katıldılar.



Düzenlenen turnuvanın bir diğer özelliğinde turnuvaya katılan her takımda iki kız öğrencinin olması şartı arandığını belirten Çubuk Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Salih Kahraman, amacın kız öğrencileri de futbol etkinliklerine katmak olduğunu belirtti. Salih Kahraman kız öğrencilerin yedek kulübesin de bekleyerek kendi sporcularına taktik vereceğini de sözlerine ekledi.



Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı turnuva açılışında miniklere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi;'' Biliyorsunuz gençler futbolda para var, sağlık var ve şöhret var. Umarım kendinize bir hedef belirleyerek futbolda gelmek istediğiniz yâda ulaşmak istediğiniz hedefe varırsınız. Sizlere başarılar diliyorum. Bütün maçları kazanmak önemli değil önemli olan dostlukların kazanmasıdır" şeklinde konuştu.



Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan turnuva bir ay kadar sürecek. Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı'nın başlama düdüğünü çalması ile turnuva başladı. Turnuvanın ilk maçı Şehit Piyade Üst Teğmen Muharrem Kaleli İlköğretim Okulu ile Özel İbrahim Aksoy İlköğretim Okulu arasında oynandı. İlk maçta Şehit Piyade Üst Teğmen Muharrem Kaleli İlköğretim Okulu, Özel İbrahim Aksoy İlköğretim Okulunu 2-0 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum