Minik Mucitlerden Kaymakam'a Hediye

Minik Mucitlerden Kaymakam'a Hediye

Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye tarafından kurulan Matematik Fen ve Teknolojileri - Teknoloji ve Tasarım Uygulamaları Atölyesi öğrencileri Kaymakam Meftun Dallı’yı ziyaret ederek yaptıkları saati hediye etti.

                   Matematik Fen ve Teknolojileri - Teknoloji ve Tasarım Uygulamaları Atölyesi öğretmenleri ve öğrencilerinden bir grup ilçe Kaymakamı Meftun Dalı’ yı ziyaret etti. Ziyarette atölye öğrencilerinden Barbaros İlköğretim Okulu 6’ıncı sınıf öğrencilerinden Sıla Naz Çetin, Merve Önemli, Büşra Öztürk, Esra Önemli atölyede çalışarak yeni özellikler ekledikleri duvar saatini Kaymakam Dallı’ya hediye ettiler.

Hediye ettikleri saat hakkında Kaymakam Dallı’ya bilgi veren öğrencilerden Merve Önemli, şunları söyledi:

’’Atölyede dört arkadaşımla düşünce ve uygulamasını gerçekleştirdiğimiz duvar saati, bilindik duvar saatlerinden farklı özelliklere sahiptir. Saatin üzerine yerleştirdiğimiz 3V Dc akımlı güneş kolektörü ile saat üzerindeki şarjlı pil sürekli şarj edilerek pil israfının önüne geçilmektedir.  Ayrıca duvar saatinin içerisine yerleştirdiğimiz 4 adet led lamba karanlıkta yanmaya başlayarak saatin görülebilmesini sağlamaktadır. İlçemiz için yürüttüğünüz projelerde ve programlarda bu saati kullanarak her saate baktığınızda bizi hatırlayacağınızı ve atölyemiz için bizlere daha çok destek olacağınızı düşünerek takdim ediyoruz’’ dedi

Bir diğer öğrencilerden Sıla Naz Çetin ise, Kaymakam Dallı’yı atölyede yeni projelerini görmeleri ve arkadaşları ile tanışmaları için atölyeye davet etti.

Daha sonra konuşan Atölye Koordinatörü Tayfun Öztürk, Uygulama Atölyesi fikrinin gerçekleştirilmesi ve sürdürülmesinde desteğini esirgemeyen ilçe kaymakamı Meftun Dallıya’ya  atölye öğretmenleri ve öğrencileri adına teşekkür etti.

Kaymakam Dallı’da yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, eğitim ve öğretim konusunda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.