Milli Kahramanlar İstanbul'da 'milli' coşkuyla buluştu

Milli Kahramanlar İstanbul'da 'milli' coşkuyla buluştu

EURO 2008'de yarı finale çıkarak büyük başarı elde eden milli takım, İstanbul'da coşkuyla karşılandı. Atatürk Havalimanı'na gelen çok sayıda vatandaş, A Milli Takım'ı bayraklar, çiçekler ve sloganlarla karşıladı. Milli Takımımızı taşıyan üstü açık otob

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final mücadelesinde Almanya'ya yenilerek elenmesine rağmen büyük başarı gösteren Türkiye A Milli Futbol Takımı Türkiye'ye dönüş yaptı.

İstanbul'a iniş yapan A Milli Futbol Takımı çok sayıda vatandaş karşıladı.

Türk bayrakları ile Devlet Konukevi önünde bekleyen vatandaşlar, Milli Takımın gelmesi ile havalimanını karnaval yerine çevirdi.

Uçaktan önce Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve Milli Takımlar Tekni Direktörü Fatih Terim birlikte indi. 

Havalimanından çıkan milli takımı coşkulu tezahüratla karşılandı. Otobüse binen milli takımın Taksim Meydanı'na gitmesi bekleniyor.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN MİLLİ TAKIMA KUTLAMA TELEFONU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i arayarak kutladı. Erdoğan, dün Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye-Almanya arasında oynanan ve Türkiye'nin 3-2 kaybettiği yarı final karşılaşmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i telefonla aradı. Erdoğan,Doğan ve Terim'i milli takımın şampiyonada gösterdiği üstün performansından dolayı tebrik etti.

TÜRKİYE, MİLLİ TAKIMINI 'BEKLE BİZİ 2010 PANKARTI İLE KARŞILAYACAK

EURO 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda tarihi başarılara imza atan A Milli Futbol Takımı'nı karşılamak için Atatürk Havalimanı'ndaki hazırlıklar tamamlandı. Havalimanı önünde toplanan taraftarlar, milli takım lehine slogan attı.

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde milli takımı karşılama hazırlıkları tamamlandı. Futbolcuları ve teknik heyeti taşıyacak biri üstü açık 2 otobüs Devlet Konukevi'nin önüne geldi. Bu arada, Türk taraftarlar da ellerindeki bayraklarla milli takımın inişini beklemeye başladı. "Gitme hocam! bizi babasız ve sensiz bırakma" "Sen Türk futbolunun sönmeyen güneşisin" "Bekle bizi 2010" yazılı dövizler taşıyan taraftarlar, milli takım lehine slogan attı. Zaman gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.